Γνωρίστε την συμμετοχή της Αρμενίας “Walking out” – Ψηφίστε στο poll

Γνωρίστε την συμμετοχή της Αρμενίας “Walking out” – Ψηφίστε στο poll

Με εσωτερική επιλογή αποφάσισε να πορευτεί η Αρμενία για την Eurovision στο Τελ Αβίβ. Μετά τα πενιχρά αποτελέσματα του εθνικού τελικού, Depi Evratesil, το κρατικό κανάλι ARΜTV επέλεξε την αλλαγή τακτικής και μάλιστα προέβη πρώτο στην ανακοίνωση του εκπροσώπου της  χώρας για την  Eurovision 2019. H Srbuhi Sargsyan είναι λοιπόν εκείνη που θα εκπροσωπήσει την χώρα με το τραγούδι “Walking out”.

Λίγα λόγια για την Srbuhi Sargsyan

Srbuk (Srbuhi Sargsyan το πλήρες όνομα της) είναι γεννημένη το 1994 στην πρωτεύουσα της Αρμενίας, Ερεβάν. Σε ηλικία μόλις 16 χρονών, το 2010 συμμετείχε στην πρώτη σεζόν του X-Factor της Αρμενίας όπου διακρίθηκε καταλαμβάνοντας την 2η θέση. Στην συνέχεια δημιούργησε το δικό της συγκρότημα με το όνομα Allusion, ενώ το 2018 συμμετείχε στο Ουκρανικό The Voice όπου κατέλαβε την 4η θέση.

H ίδια έχει επιρροές από θρύλους της μουσικής όπως η Aretha Franklin, Etta James και Ella Fitzgerald,  ενώ έχει αφομοιώσει επιρροές της soul και R&B μουσικής από καλλιτέχνες όπως οι Stevie Wonder, Ray Charles και Michael Jackson. Όλες αυτές τις επιρροές της μετουσίωσε σε έργο κυκλοφορώντας το πρώτο της τραγούδι με τίτλο “Yete Karogh Es” το οποίο κυριάρχησε στα charts της Αρμενίας για βδομάδες. 

Πρόσφατα κυκλοφόρησε και το single με τίτλο “Half a goddess

Το “Walking Out”

To τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Srbuk στην σκηνή της Eurovision 2019 έχει τίτλο “Walking out”. Συνθέτες του είναι οι δυο Αρμένιοι μουσικοί ονόματι “Lost Capital” and “tokionine”. Τους στίχους του τραγουδιού έγραψε ο  Garik Papoyan, ο οποίος ήταν και ο στιχουργός του “Not Alone” της συμμετοχή δηλαδή του Aram MP3’s το 2014 που ήρθε 4ο στον τελικό.

Η Srbuk δήλωσε:

Όταν άκουσα για πρώτη φορά την μελωδία του, εικόνες έλαμψαν μπροστά στα μάτια μου. Γεγονότα που ακόμα δεν έχουν γίνει αναμνήσεις…. διαπίστωσα ότι η πάλη και η κατάρρευση των συναισθημάτων μέσα μου πρέπει να αντανακλώνται στο τραγούδι. Θέλω να πω στον εαυτό μου και σε όλους: “Μη σκοτώνετε την αγάπη αλλά μη την αφήσετε να σας σκοτώσει”.

Ακολουθούν οι στίχοι του τραγουδιού:

Who are you, what you really do,

When you have to fight the agony,

that’s aiming back at you

Who are you

Who you run to

Depend, defend, hope on,

Can you function on your own
Are you from those

who will swallow down

The pain, disgrace

the sadness (yeah)

when the one

You love so much

Can take your soul

And break it
Wait for, oh wait for

What I waited for

Wait for o wait for

On no I’m done~~
Walking out (uhuuu)

Whatever I’ve built

I’m gonna burn down

I’m walking out (uhuuu)

You’re no more a king

‘cuz I’ was your crown
Walking out, walking out

No crying now

Walking out walking out

No begging now

Walking out (uhuu)

At last, I feel proud

I’m walking out
First you said, you would die for me

But~ in the end I was the one

bleeding all alone

First you said

You kneeled, you swore

You loved, you lived for me

How could you forget it all
Are you from those

Who can take a loving heart

And squeeze it out of love

Than prepare to slowly get

Not loved but hated instead
You knew that my heart wasn’t small

But somehow you came and filled it all

H Αρμενία στην Eurovision

Η Αρμενία συμμετέχει στον διαγωνισμό της Eurovision από το 2006 που διεξάχθηκε στην Αθήνα. Δεν έχει κερδίσει ακόμα τον διαγωνισμό, ενώ η καλύτερη θέση που κατέλαβε ήταν η τέταρτη, στην οποία έφτασε δύο φορές, το 2008 (Sirusho – Qele qele) και το 2014 (Aram Mp3 – Not alone). Το 2018 η Αρμενία με τον Sevak Khanagyan και το Qami έλαβε το χειρότερο της αποτέλεσμα στον διαγωνισμό καθώς κατατάχθηκε 15η στον πρώτο ημιτελικό. Φέτος η Αρμενία θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού που θα διεξαχθεί στις 16 Μάϊου.

Παρακάτω μπορείτε να ψηφίσετε στο poll:

Με άριστα το 10 και ελάχιστο το 1, πόσο θα βαθμολογούσατε τη συμμετοχή της Αρμενίας, "Walking out";

7 σκέψεις για το “Γνωρίστε την συμμετοχή της Αρμενίας “Walking out” – Ψηφίστε στο poll

  1. Πολύ ωραία συμμετοχή από την Αρμενία και μια εξαιρετική ερμηνεύτρια. Μοντέρνο με κάποια έθνικ στοιχεία στην ενορχήστρωση, δυναμικό ρεφρέν, θυμίζει james bond theme σε κάποια σημεία. Με ένα ωραίο στήσιμο επί σκηνής μπορεί να μπει δεκάδα.

    12/41 στο τοπ μου (με ανοδικές τάσεις αφού βγήκε τελευταίο και δεν το έχω ακούσει όσο τα άλλα) και 5/18 από τον 2ο ημιτελικό

    Περνάει άνετα πιστεύω στον τελικό.

  2. Δεν είναι κακό, σύγχρονη παραγωγή, αλλά του λείπει ο χαρακτήρας. Αμερικανιά που φωνάζει από μακριά ότι γράφτηκε κατά παραγγελία ως κάτι «σύγχρονο», «ραδιοφωνικό» κτλ. Στο ρεφρέν μου θυμίζει αρκετά Anastacia.

    16η στα 41 της προσωπικής μου κατάταξης μέχρι στιγμής.

  3. Μοντέρνο άκουσμα με ροκ – έθνικ ελαφριές πινελιές. Ρεφρέν που σου μένει εύκολα και η προβλεπόμενη δραματική κορύφωση μετά την γέφυρα. Ολοκληρωμένο πακέτο σίγουρα, μένει να το ακούσουμε και live.

    Η βαθμολογία μου, 8/10
    Εκτός δυσάρεστων απροόπτων θα το δούμε στον Τελικό.

    Καλή επιτυχία!

  4. Στα χαρτιά είναι ωραίο, δε θα έλεγα όμως οτι με ενθουσιάζει. Πολύ καλή ερμηνεύτρια και σίγουρα θα δούμε καλή παρουσίαση από την Αρμενία. 6/10 από εμενα, 22/41 στο τοπ μου. Δε βλέπω περίπτωση να μην είναι στο τελικό.

  5. Ναι, είναι αμερικανιά, πλην όμως μου αρέσει πολύ. Από τις καλύτερες φετινές συμμετοχές με μία εξαιρετική τραγουδίστρια. 10/10

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.