Γνωρίστε τη συμμετοχή της Αρμενίας “Fly with me”- Ψηφίστε στο poll!

Γνωρίστε τη συμμετοχή της Αρμενίας “Fly with me”- Ψηφίστε στο poll!

Φέτος, την Αρμενία εκπροσωπεί η Artsvik Harutyunyan. Η Artsvik εκπρόσωπος επελέγη ύστερα από τον εθνικό τελικό, με τίτλο Depi Evratesil, που διοργάνωσε η δημόσια τηλεόραση της Αρμενίας Public Television of Armenia (AMPTV). Ο διαγωνισμός αποτελούνταν από τέσσερα στάδια και διήρκεσε τρεις μήνες ενώ στην κριτική επιτροπή βρέθηκαν και παλαιότεροι εκπρόσωποι της χώρας. Στις 24 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός και η Artsvik πήρε το εισιτήριο για την εκπροσώπηση της χώρας στο Κίεβο.

Η Artsvik είναι 32 ετών και το 2013 συμμετείχε στην ρωσική εκδοχή του The Voice, φτάνοντας ως το στάδιο των battles.  Φέτος, μετά την νίκη της στον εθνικό τελικό της χώρας, η ίδια μαζί με την δημόσια τηλεόραση της Αρμενίας επέλεξαν το τραγούδι το οποίο είναι μια σύνθεση των Lilith και Levon Navasardyan, οι οποίοι συνέθεσαν και την συμμετοχή του Aram MP3 ‘Not Alone’ το 2014, η οποία κατέλαβε την τέταρτη θέση, αλλά και το περσινό τραγούδι της Αρμενίας, LoveWave με την Iveta Mukuchyan που κατετάγη έβδομο.

Η Αρμενία συμμετέχει στον διαγωνισμό της Eurovision από το 2006, με μοναδική της απουσία το 2012, μιας και ο διαγωνισμός πραγματοποιούνταν στο Αζερμπαϊτζάν. Η χώρα θεωρείται μία από τις αρκετά επιτυχημένες στον διαγωνισμό μιας και έχει βρεθεί 7 φορές στην πρώτη δεκάδα, ενώ μόνο το 2011 δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό. Πέρσι την χώρα εκπροσώπησε η Iveta Mukuchyan καταλαμβάνοντας την 7 θέση στον τελικό.

Στο παρακάτω βίντεο ακούστε το Fly With Me που εκπροσωπεί την Αρμενία στην Eurovision 2017:

Η βαθμολογία της συντακτικής ομάδας του INFE Greece

Αργυρίου Γιάννης: 4

Πετράκη Αναστασία: 8

Κωστίκας Γιάννης: 2

Ματάμης Αποστόλης: 5

Φαρμάκας Δημήτρης: 5

Μαντζίλας Δημήτρης: 7

Χαρπαντίδης Στέφανος: 5

Σιακαντάρης Σπύρος: 6

Νταντάλιας Άγγελος: 7

Τσεκούρας Γιώργος: 8

Κοντακιώτης Χρυσόστομος: 5

Κορυπάς Ανδρέας: 5

Μ.Ο.: 5,58

2 σκέψεις για το “Γνωρίστε τη συμμετοχή της Αρμενίας “Fly with me”- Ψηφίστε στο poll!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.