Σαν Μαρίνο: Ο Νίκος Μαριάνος θα επιμεληθεί της σκηνικής παρουσίας του Serhat

Σαν Μαρίνο: Ο Νίκος Μαριάνος θα επιμεληθεί της σκηνικής παρουσίας του Serhat

Ο Έλληνας  χορευτής και χορογράφος Νίκος Μαριάνος, θα είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής αρμόδιος για την σκηνική παρουσία του Serhat, του εκπροσώπου του Σαν Μαρίνο στην Eurovision 2019.

O NIKOS MARIANOS

Ακόμη ένας Έλληνας καλλιτέχνης βρίσκεται πίσω από συμμετοχή χώρας στην φετινή Eurovision, αυτή την φορά ο χορευτής και χορογράφος Νίκος Μαριάνος  ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για το στήσιμο επί σκηνής της ερμηνείας του τραγουδιού “Say Na Na Na” με το οποίο θα διαγωνιστεί ο Serhat εκπροσωπώντας το Σαν Μαρίνο.

Image result for this is our night

Ο Έλληνας καλλιτέχνης έχει προηγούμενη εμπειρία από τον διαγωνισμό της Eurovision καθώς ήταν ένας από τους χορευτές του Σάκη Ρουβά το 2009 στην Μόσχα με την συμμετοχή “This is our night“. Επίσης ο ίδιος έχει επιμεληθεί χορογραφίες κι άλλων καλλιτεχνών μεταξύ αυτών της  Shaya και της Ελευθερίας Ελευθερίου.

O SERHAT

Ο καλλιτέχνης που θα ταξιδέψει λοιπόν στο Τελ Αβίβ με τα χρώματα του Σαν Μαρίνο δεν είναι άλλος από τον Serhat. O τραγουδιστής είναι ήδη αρκετά γνωστός στους φαν της Eurovision, από τη συμμετοχή του το 2016, όταν είχε εκπροσωπήσει για πρώτη φορά τη χώρα με το τραγούδι “Ι didn’t know” σε στίχους του Έλληνα Νεκτάριου Τυράκη. Το νέο του τραγούδι, με το οποίο θα διαγωνιστεί εκπροσωπώντας το Σαν Μαρίνο είναι το “Say Na Na Na” .

Ο Ahmet Serhat Hacıpaşalıoğlu γεννημένος στις 24 Οκτωβρίου του 1964, γνωστός ως Serhat, είναι ένας Τούρκος καλλιτέχνης ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κωνσταντινούπολη. Ξεκίνησε την καριέρα του στο τραγούδι το 1997, όμως η ενασχόληση του με τα καλλιτεχνικά ξεκίνησε από πολύ νωρίτερα, καθώς έχει τη δική του εταιρία παραγωγής, την End Productions. Έχει κάνει την παραγωγή διαφόρων τηλεοπτικών προγραμμάτων μεταξύ των οποίων και το τηλεπαιχνίδι γνώσεων “Riziko” (πρόκειται για την τούρκικη μεταφορά του αμερικάνικου “Jeopardy“) το οποίο μάλιστα παρουσίαζε ο ίδιος (από το 1994 έως το 1996 στο κανάλι TRT και από το 1998 έως το 2000 στο Kanal 7)

Το 2004 ήταν που κυκλοφόρησε το πολύ πετυχημένο ντουέτο του με τη Viktor Lazlo “Total Disguise

Στην Ελλάδα γνωρίζουμε πολύ καλά το τραγούδι αυτό, αφού χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα το 2018 το τραγούδησε μαζί με την Έλενα Παπαρίζου. Δείτε παρακάτω το videoclip

 

Ο SERHAT ΣΤΗΝ EUROVISION

Ας θυμηθούμε τώρα το τραγούδι με το οποίο εκπροσώπησε το Σαν Μαρίνο στη Eurovision  που διεξήχθη στη Στοκχόλμη της Σουηδίας το 2016.

Ο Serhat  με το “I Didn’t Know” (Δεν ήξερα) στον πρώτο ημιτελικό, δεν κατόρθωσε τελικά να περάσει στον Τελικό. Ήρθε 11ος στο televoting, για λίγο θα κατάφερνε να μπει στη δεκάδα όμως οι κριτικές επιτροπές τον κατέταξαν στην προτελευταία θέση, ρίχνοντας τον ακόμα πιο κάτω.

Παρά την αποτυχία του αυτή, η χώρα αποφασίζει να δείξει εμπιστοσύνη για ακόμη μια φορά στο πρόσωπο του. Έτσι ο Serhat θα είναι ο 10ος εκπρόσωπος του Σαν Μαρίνο στον διαγωνισμό της Eurovision. Η μόνη φορά που η χώρα είχε καταφέρει να προκριθεί και να φτάσει στον τελικό ήταν το 2014 με την Valentina Monetta και το τραγούδι Maybe.

2 σκέψεις για το “Σαν Μαρίνο: Ο Νίκος Μαριάνος θα επιμεληθεί της σκηνικής παρουσίας του Serhat

  1. Καλησπερα σας.ειμαι ο χορογραφος της Σαγιας απο τη γιουροβιζιον…το αρθρο αν κ δεν προσδιοριζει τη συνεργασια του Νικου με τη Σαγια σε ποιο καλλιτεχνικο στερεωμα εγινε με το τροπο που ειναι δομημενο ανεφεροντας μονο Σαγια κ Ελευθεριου (που ηταν συμμετοχες σε ελληνικους τελικους η τελικους στο εξωτερικο..) χρωματιζει λιγο την εμφανιση της Σαγιας σε αυτο το διαγωνισμο.Σκηνοθετης χορογραφος ημουν για αυτη τη βραδια εγω διπλα της.Το διαβασα αρκετες φορες μηπως το αντιληφθηκα λαθος αλλα αυτο νομιζω μενει ως εντυπωση.Σας ευχριστω για την οποια αλλαγη πραξετε…

    1. Η αναφορά είναι γενική και όχι στην συγκεκριμένη βραδιά του τελικού στον οποίον ήσασταν ο ίδιος συντελεστής. Σε διαφορετική περίπτωση θα το ορίζαμε συγκεκριμένα αν υπήρχε αυτό το δεδομένο. Σας ευχαριστούμε πάντως για το σχόλιο σας και τιμή μας που μας παρακολουθείτε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.