Ρωσία: Στις 9 Φεβρουαρίου ανακοινώνεται ο εκπρόσωπος της Ρωσίας, τι δηλώνει ο Sergey Lazarev

Ρωσία: Στις 9 Φεβρουαρίου ανακοινώνεται ο εκπρόσωπος της Ρωσίας, τι δηλώνει ο Sergey Lazarev

O Sergey Lazarev επιβεβαίωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι αποτελεί πιθανός εκπρόσωπος της Ρωσίας για την Eurovision 2019.

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INSTAGRAM 

Ο εκπρόσωπος της Ρωσίας στην Eurovision του 2016, Sergey Lazarev , μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram σχολίασε τις αναφορές του τύπου που τον θέλουν να εκπροσωπεί την χώρα του στον επόμενο διαγωνισμό της Eurovision τον ερχόμενο Μάιο στο Τελ Αβίβ. Ο καλλιτέχνης επιβεβαίωσε ότι είναι ανάμεσα στους καλλιτέχνες που το VGTRK σκέφτεται ως πιθανό εκπρόσωπο αλλά η απόφαση ακόμα δεν έχει ληφθεί.

Σε μία ανάρτηση του στο Instagram σχολίασε:

Σε αναμονή της ανακοίνωσης του Ρώσου εκπροσώπου στην Eurovision 2019, η υποψηφιότητα μου στοιχειώνει κάποια άτομα, και κάποιος πετά διάφορες προκλήσεις και φούσκες στα μίντια, υπάρχει κάποια είδους βρωμιάς από παντού που προσπαθεί να θαμπώσει το όνομα μου.

Σε απάντηση φαν του διαγωνισμού στο ίδιο μέσο αν είναι ο επόμενος εκπρόσωπος απάντησε:

Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα ποιος θα πάει στο Ισραήλ . Είμαι απλά ένας από τους υποψήφιους.

ΟΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ

Τα Ρωσικά μέσα είχαν αναφέρει στα μέσα Ιανουαρίου ότι ο Sergey Lazarev είχε επιλεγεί ως εκπρόσωπος της χώρας στην επόμενη Eurovision για δεύτερη φορά. Σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές ο Sergey Lazarev θα τραγουδήσει κάποιο τραγούδι που θα έχει την υπογραφή του  Philip Kirkorov, του Δημήτρη Κοντόπουλου και παραγωγό τον Ηλία Κοκοτό. Επίσης ο Φωκάς Ευαγγελινός φέρεται ως ο πιθανός χορογράφος της συμμετοχής. Το τραγούδι θα είναι μια δυναμική μπαλάντα που έχει ηχογραφηθεί με την συνοδεία της συμφωνικής ορχήστρας.

Επίσης το Ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS είχε αναφέρει ότι ο Sergey Lazarev ήταν σύμφωνα με ιθύνοντες τους κρατικού καναλιού VGTRK το φαβορί για το Ισραήλ αλλά υπήρχαν όμως και τα ονόματα κι άλλων καλλιτεχνών πάνω στο τραπέζι.

Την ίδια ώρα ο καλλιτέχνης που έφερε την μοναδική νίκη της χώρας στον διαγωνισμό Dima Bilan, εύχεται στον Sergey καλή επιτυχία και να βρίσκεται πάντα στην πρώτη θέση.

UPDATE: H δημόσια τηλεόραση θα ανακοινώσει τον εκπρόσωπο της για την Eurovision 2019 το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στις 16:30 ώρα Ελλάδος, όπως αποκαλύφθηκε από το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Channel One. Μάλιστα σε μια προηγούμενη έκδοση του προγράμματος αναφερόταν και το όνομα του Sergey Lazarev, η οποία όμως κατέβηκε. Οπότε είναι πολύ πιθανόν η Ρωσική τηλεόραση να αποκάλυψε άθελα της (?) τον εκπρόσωπο για την Eurovision 2019.

Ο Sergey Lazarev εκπροσώπησε τη Ρωσία στην Στοκχόλμη στον διαγωνισμό του 2016 και παρά την πρωτιά του στο televoting κατετάγη τελικά στην τρίτη θέση. Ας θυμηθούμε εκείνη την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία του Ρώσου καλλιτέχνη:

Πηγή: Instagram / Translation: escKaz

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.