Αζερμπαϊτζάν: Με τον Chingiz Mustafayev στο Τελ Αβίβ;

Αζερμπαϊτζάν: Με τον Chingiz Mustafayev στο Τελ Αβίβ;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του INFE Αζερμπαϊτζάν, ο Chingiz Mustafayev θα είναι ο εκλεκτός του iTV, της δημόσιας τηλεόρασης του Αζερμπαϊτζάν, προκειμένου να εκπροσωπήσει την χώρα  του Καυκάσου στην Eurovision 2019.  O συγκεκριμένος καλλιτέχνης ήταν ένας από τους 4 καλλιτέχνες που εξέταζε το Focus Group, δηλαδή η δημιουργική ομάδα δηλαδή του κρατικού καναλιού που θα επέλεγε τον επόμενο εκπρόσωπο του Αζερμπαϊτζάν στην  Eurovision 2019, όπως  σας ενημερώσαμε εδώ.

Ο Chingiz Mustafayev έγινε γνωστός στην χώρα του από την συμμετοχή του στο talent show Yeni Ulduz, σε ηλικία μόλις 16 ετών, στο οποίο μάλιστα κέρδισε την πρώτη θέση. Έκτοτε ο Chingiz έγινε ένας από τους αρκετά επιτυχημένους καλλιτέχνες του Αζερμπαϊτζάν. Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε ένα δείγμα της πρόσφατης δουλειάς του Chingiz.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο iTV δεν έχει επιβεβαίωση ακόμα την ανάθεση στον Mustafayev, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες. Επίσης στις 7 Φεβρουαρίου λήγει η ημερομηνία υποβολής των υποψηφίων τραγουδιών από τα οποία θα επιλεγεί το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει το Αζερμπαϊτζάν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.