Ισραήλ: Οι Shalva Band ανακοίνωσαν την αποχώρηση τους από το “The Next Star 2019”

Ισραήλ: Οι Shalva Band ανακοίνωσαν την αποχώρηση τους από το “The Next Star 2019”

Οι Shalva Band ανακοίνωσαν τελικά την αποχώρηση τους από το HaKokhav HaBa L’Eurovizion (The Next Star), παρόλο που εξασφάλισαν την πρόκριση τους στον μεγάλο τελικό του σόου το προηγούμενο Σάββατο.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Το συγκρότημα Shalva Band το οποίο ήταν και από τα φαβορί να επικρατήσει στο φετινό The Next Star και να εκπροσωπήσει την διοργανώτρια χώρα στην Eurovision 2019, ανακοίνωσε επίσημα ότι αποσύρεται από το σόου. Το συγκρότημα έχει μαγνητοσκοπήσει μια συνέντευξη στην οποία εξηγούν για ποιον ακριβώς λόγο αποσύρθηκαν από τον διαγωνισμό.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης οι Shalva Band εξηγούν ότι γνώριζαν τους κανόνες όταν επέλεξαν να συμμετάσχουν στο σόου, αλλά δεν πίστευαν ποτέ να φτάσουν σε τόσο προχωρημένο στάδιο και δεν είχαν εξετάσει το ενδεχόμενο να πρέπει να κάνουν πρόβα την αργία του Σαββάτου. Επιπλέον, εξέφρασαν την κατανόηση τους για τις προσπάθειες που κατέβαλε το Ισραηλινό κρατικό κανάλι ώστε να μπορέσουν να συμμετάσχουν στην Eurovision σε περίπτωση νίκης, αλλά αυτό δεν κατέστη εφικτό.

Από την αρχή του σόου η παραγωγή του HaKokhav HaBa L’Eurovizion είχε εξηγήσει στους συμμετέχοντες ότι σε περίπτωση νίκης θα χρειαστεί να κάνουν πρόβα κατά την αργία του Σαββάτου. Οι Shalva Band δεν είχαν εκφράσει καμία επιφύλαξη τότε καθώς δεν πίστευαν ότι θα φτάσουν σε τόσο προχωρημένο σημείο στο σόου.

Τρία από τα μέλη των Shalva Band είναι παραδοσιακοί και θρήσκοι και εξέφρασαν τις επιφυλάξεις τους για τις πρόβες του Σαββάτου. Η παραγωγή του Next Star σε συνεργασία με το συγκρότημα προσπάθησε να βρει λύση και να μειώσει τις ανησυχίες τους αλλά δεν μπόρεσε να βρει λύση για να είναι εφικτή η συμμετοχή τους στην Eurovision.

Δείτε την τελευταία εμφάνιση του συγκροτήματος επί σκηνής που τους χάρισε και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό:

 

Πηγή: Mako

5 σκέψεις για το “Ισραήλ: Οι Shalva Band ανακοίνωσαν την αποχώρηση τους από το “The Next Star 2019”

  1. Αξιοτιμα μελοι του infe greece μολις πληροφοριθηκα απο την κυρια μαρια κουφοπουλου οτι ουτε αυτη την εβδομαδα θα εχουμε επισημη ανακοινωση απο την ερτ σχετικα με τον/την εκπροσωπο και αλλες περεταιρω πληροφοριες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.