Ρωσία: Δείτε την πρώτη τεχνική πρόβα του Sergey Lazarev

Ρωσία: Δείτε την πρώτη τεχνική πρόβα του Sergey Lazarev

Οι πρόβες στο Expo Tel Aviv μπήκαν στην 4η μέρα τους και είναι η σειρά των χωρών από το δεύτερο μισό του 2ου ημιτελικού να προβάρουν για πρώτη φορά τις συμμετοχές τους. Ένα ακόμα σύνολο από 9 χώρες μετά τις πρώτες 9 χτες, θα ανέβουν στην σκηνή για την πρώτη τους πρόβα και οι οποίες είναι οι : Κροατία, Μάλτα, Λιθουανία, Ρωσία, Αλβανία, Νορβηγία, Ολλανδία, Βόρεια Μακεδονία και το Αζερμπαϊτζάν.

Η πρόβα της Ρωσίας

Επόμενος στην σκηνή για την πρώτη πρόβα του είναι o Sergey Lazarev για την Ρωσία. Ο Ρώσος σούπερ σταρ, που αν και το απόλυτο φαβορί το 2016 στην Στοκχόλμη δεν κατάφερε να φέρει το τρόπαιο στην χώρα του, θα τo καταφέρει άραγε στην φετινή διοργάνωση με το τραγούδι “Scream”;

Ο Ρώσος τραγουδιστής και ένα από τα μεγάλα φετινά φαβορί. Ο τραγουδιστής είναι ντυμένος με λευκό πουκάμισο και λευκό παντελόνι. Πίσω του υπάρχουν μεγάλες οθόνες όπου φαίνεται η αντανάκλαση του σαν καθρέφτης και έτσι έχουμε επί σκηνής πολλαπλά είδωλα του Sergey.

Στην αρχή του τραγουδιού κάνουν κοντινά πλάνα στο τραγουδιστή και ξεκινάει να περπατάει διπλά από τις οθόνες καθρέφτες. Η αντανάκλαση του εμφανίζει να έχει μια ανεξάρτητη κίνηση ενώ στην συνέχεια συμβαδίζει με την κίνηση του Sergey στην σκηνή.

Σε κάποιο σημείο του τραγουδιού ο καλλιτέχνης φαίνεται να τραγουδάει πίσω από ένα παράθυρο στο οποίο τρέχουν οι σταγόνες της βροχής. Οι LED οθόνες από την αρχή του τραγουδιού προβάλουν μια αστρική βροχή η οποία προοδευτικά με το τραγούδι μετατρέπεται σε καταιγίδα.

Φωνητικά ήταν πάρα πολύ κάλος.

Ακολουθεί το βίντεο της πρώτης πρόβας του Sergey σήμερα

Μία σκέψη στο “Ρωσία: Δείτε την πρώτη τεχνική πρόβα του Sergey Lazarev

  1. Αυτή ήταν η φοβερή ιδέα, αντίγραφα του εαυτού του σε οθόνες, σε ένα εντελώς στατικό θέαμα;; Όχι, ούτε έξυπνη ιδέα είναι, ούτε καινούρια, ούτε ο Ευαγγελινός προσέφερε κάτι σπουδαίο τελικά. Το 2016 όντως ένα εντυπωσιακό concept, όχι όμως αυτό. Ήδη πέφτει στα στοιχήματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.