Ολλανδία 2017: Στις αρχές Μαρτίου η παρουσίαση του τραγουδιού

Ολλανδία 2017: Στις αρχές Μαρτίου η παρουσίαση του τραγουδιού

Ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ολλανδίας, AVROTROS, ανακοίνωσε σήμερα ότι το τραγούδι του γυναικείου  συγκροτήματος O’G3NE, που θα εκπροσωπήσει την χώρα στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, θα δοθεί στην δημοσιότητα αρχές Μάρτη.

Οι O’G3NE, σχετικά με αυτή την ανακοίνωση, δήλωσαν: “Έπειτα από μια εκτενή διαδικασία επιλογής, σήμερα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε με ποιο τραγούδι θα εκπροσωπήσουμε την Ολλανδία στο Κίεβο. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένες και απασχολημένες με το να δημιουργήσουμε μια άψογη παραγωγή για το demo μας. Στις αρχές Μαρτίου με υπερηφάνεια θα σας παρουσιάσουμε την συμμετοχή μας.”

Ποιες είναι οι O’G3NE:

Πρόκειται για ένα γυναικείο συγκρότημα, όπου το όνομά του προκύπτει από την ομάδα αίματος 0 και τα γονίδια-genen στα Ολλανδικά- που τις συνδέουν. Αποτελούμενο από 3 αδελφές, τις Lisa, Amy και Shelley Vol, οι οποίες μάλιστα είχαν εκπροσωπήσει την Ολλανδία στην Junior Eurovision το 2007 με το τραγούδι «Adem in, adem uit» (= εισπνεύστε, εκπνεύστε!), με το οποίο κατέλαβαν την 11η θέση. H Lisa είναι η μεγαλύτερη των 3 αδελφών, ούσα 22 ετών, ενώ οι άλλες 2 είναι δίδυμες 21 ετών.

Το συγκρότημα έγινε στην συνέχεια πιο γνωστό στο Ολλανδικό κοινό μέσα από την συμμετοχή των 3 αδελφών στην 5η σαιζόν του Ολλανδικού The Voice, καθώς και του talent show The Best Singers of The Netherlands. Το συγκρότημα κινείται σε pop και R’n’B ρυθμούς, τα κορίτσια έχουν κυκλοφορήσει 3 albums, με το τελευταίο μάλιστα να έχει βγει μόλις πριν 4 μήνες (30 Σεπτεμβρίου 2016) με τίτλο We Got This και βρίσκεται ήδη στην κορυφή των Ολλανδικών charts.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.