Ολλανδία: Στις 3 Μαρτίου η παρουσίαση της συμμετοχής

Ολλανδία: Στις 3 Μαρτίου η παρουσίαση της συμμετοχής

Σύμφωνα με το AVROTROS, η επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί στις 3 Μαρτίου από το Koninklijk Theatre Tuschinski που βρίσκεται στο Άμστερνταμ, κι έτσι έρχεται να επιβεβαιωθεί η φήμη που υπήρχε τις τελευταίες ημέρες.

Η παρουσίαση της συμμετοχής

Η παρουσίαση της φετινής  συμμετοχής θα πραγματοποιηθεί με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Το AVROTROS θα παρουσιάσει την ολλανδική συμμετοχή για την Eurovision 2022 από το Koninklijk Theatre Tuschinski. Το τραγούδι θα κάνει πρεμιέρα σε πολλά μέρη ταυτόχρονα και μόλις ο DJ Bart Arens ξεκινήσει το τραγούδι για τους ακροατές στο NPO Radio 2, ο κόσμος θα μπορεί να παρακολουθήσει το βίντεο κλιπ από το κανάλι της Eurovision στο YouTube. Το κοινό που θα παρευρεθεί στο Koninklijk Theatre Tuschinski θα μπορέσει να παρακολουθήσει το βίντεο-κλιπ στη γιγαντιαία οθόνη του θεάτρου.

Την ίδια μέρα σε πρόγραμμα του AVROTROS και στη ραδιοφωνική εκπομπή “Aan De Slag” η οποία μεταδίδεται από τη συχνότητα του NPO Radio 2 θα υπάρξει ολοήμερο αφιέρωμα για τη φετινή εκπρόσωπο της Ολλανδίας.

Η δημιουργική ομάδα της συμμετοχής της Ολλανδίας

Γνωρίζουμε λίγα για τη δημιουργική ομάδα πίσω από την συμμετοχή της S10. Τη σκηνοθεσία θα την αναλάβει ο Marnix Kaart, ο οποίος είχε επιβλέψει ολόκληρη τη διαδικασία σκηνοθεσίας των συμμετοχών στην Eurovision 2021 στο Ρότερνταμ, όπου ήταν ένας από τους σκηνοθέτες. Ο δημιουργικός επόπτης της S10 θα είναι ο Wouter van Ransbeek. Μαζί με την S10, ο Van Ransbeek θα πρέπει να επινοήσει την ιδέα της ολλανδικής συμμετοχής. Ο σχεδιασμός φωτισμού θα βρίσκεται στα ικανά χέρια του Henk Jan van Beek – έναν ρόλο που εκπλήρωσε και για το Ρότερνταμ το 2021. Το 2017, ήταν επίσης υπεύθυνος για τον φωτισμό κατά την ολλανδική συμμετοχή, «Lights and Shadows» από την OG3NE.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.