Ολλανδία: Στις 4 Μαρτίου η παρουσίαση της συμμετοχής!

Ολλανδία: Στις 4 Μαρτίου η παρουσίαση της συμμετοχής!

Ο εκπρόσωπος της διοργανώτριας χώρας, Jeangu Macrooy, ανακοίνωσε ότι την συμμετοχή του για την Eurovision 2021 θα την ακούσουμε για πρώτη φορά στις 4 Μαρτίου. Το τραγούδι θα προβληθεί ζωντανά κατά τη διάρκεια μιας ειδικής μετάδοσης στο YouTube, το Facebook και το Instagram στις 20:00 ώρα Ελλάδος. Μια επιλεγμένη ομάδα fans θα έχει επίσης «ψηφιακά καθίσματα στην πρώτη σειρά» για την πρεμιέρα, επιτρέποντάς τη να υποβάλει ερωτήσεις στον Jeangu και να σχολιάσει την συμμετοχή του. Για να μπείτε στην κλήρωση για το παραπάνω γεγονός, θα πρέπει να στείλετε ένα email στο jeangu@avrotros.nl.

Εκτός από την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας, ο καλλιτέχνης δημοσίευσε επίσης ένα βιντεάκι που τον δείχνει να προετοιμάζεται για την πρόβα του τραγουδιού.

https://twitter.com/JeanguMacrooy/status/1364893256958566402

Η Ολλανδία, ως νικήτρια της Eurovision 2019, θα διαγωνιστεί φέτος στον τελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαΐου, στην 23η θέση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.