Ολλανδία: Στις 3 Μαρτίου η παρουσίαση της συμμετοχής;

Ολλανδία: Στις 3 Μαρτίου η παρουσίαση της συμμετοχής;

Σύμφωνα με το ολλανδικό ειδησεογραφικό πρόγραμμα, η συμμετοχή της Ολλανδίας για την Eurovision 2022, ενδέχεται να κάνει πρεμιέρα στις 3 Μαρτίου. Ωστόσο, ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας AVROTROS δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει ακόμη την ημερομηνία κυκλοφορίας του τραγουδιού.

Η ημερομηνία αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια του Shownieuws, ενός προγράμματος της Ολλανδίας. Σε μια συζήτηση σχετικά με την Eurovision, ο εκδότης Evert Santegoeds, ερωτώμενος από το γεγονός ότι ο AVROTROS περιμένει πάντα πολύ περισσότερο από άλλους για να κυκλοφορήσουν το τραγούδι του για την Eurovision. Αυτό οδήγησε τον θαυμαστή της Eurovision και ειδικό του σόου Frits Huffnagel σε μια ανακοίνωση. Ισχυρίζεται ότι η S10 θα αποκαλύψει το τραγούδι της στις 3 Μαρτίου, ενώ πρόσθεσε ότι δεν ξέρει πώς θα παρουσιαστεί το τραγούδι, καθώς γνώριζε μόνο την ημερομηνία. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το κανάλι AVROTROS δεν έχει σχολιάσει ακόμη την αποκάλυψη αυτή.

Λίγα Λόγια για την S10

Η S10, ή αλλιώς Stien den Hollander, είναι μια τραγουδίστρια με ένα ιδιαίτερο και ευρύ μουσικό στυλ υπηρετώντας την alt-pop σκηνή, τραγουδώντας μεταξύ άλλων rap αλλά ερμηνεύοντας πολλές δημιουργίες της στα Ολλανδικά. Τα τραγούδια της, σχετίζονται με τα προσωπικά άλλα και δύσκολα θέματα της, όπως οι δυσκολίες που έχει με την ψυχική της υγεία. Έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής δυο προσωπικούς δίσκους το Snowsniper (2019) με τον οποίο κέρδισε το μουσικό βραβείο Edison στη χώρα της και το Vlinders (2020) με τον οποίο κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή των charts. Για πρώτη φορά, μετά από το 2010, η Ολλανδία θα συμμετάσχει στην Eurovision με τραγούδι στη γλώσσα της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.