Κύπρος 2017: Με το “Gravity” ο Hovig στο Κίεβο

Κύπρος 2017: Με το “Gravity” ο Hovig στο Κίεβο

Με το τρίτο hint που μας έδωσε πριν από λίγο ο Hovig ουσιαστικά μας αποκάλυψε τον τίτλο της φετινής κυπριακής συμμετοχής. Μετά το κράνος του αστροναύτη, την επιτάχυνση της βαρύτητας σήμερα ήρθε η ώρα για μία ακροστιχίδα. Εμείς λέμε πως η απάντηση είναι η λέξη Gravity και νομίζουμε ότι όλοι θα συμφωνήσετε μαζί μας. Να σας υπενθυμίσουμε ότι Gravity λεγόταν και η συμμετοχή της Ουκρανίας στη Eurovision 2013, με την Zlata Ognevich που έφθασε μάλιστα στην τρίτη θέση. Το Gravity του Hovig αναμένεται να παρουσιαστεί στο κοινό τέλος Φεβρουαρίου, όταν και θα έχει ολοκληρωθεί η οπτικοποίηση του τραγουδιού.

gravity

Τη φετινή συμμετοχή της Κύπρου υπογράφει ο μετρ του διαγωνισμού Thomas G:Son, από τη Σουηδία. Έχει γράψει δεκάδες τραγούδια που συμμετείχαν σε τελικούς χωρών όλη της Ευρώπης, ενώ η μεγαλύτερη επιτυχία του στο διαγωνισμό είναι το Euphoria της Loreen.

Η Κύπρος θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιτελικού της Eurovision 2017 στις 9 Μαίου, διεκδικώντας ένα από τα δέκα εισιτήρια του τελικού για τον μεγάλο τελικό.

Στο παρακάτω βίντεο ακούστε το Gravity που το 2013 ήταν ο τίτλος της συμμετοχής της φετινής διοργανώτριας Ουκρανίας:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.