Αυστρία: Κυκλοφόρησε επίσημα η συμμετοχή της χώρας, “Amen” – Δείτε το βίντεο κλιπ του τραγουδιού

Αυστρία: Κυκλοφόρησε επίσημα η συμμετοχή της χώρας, “Amen” – Δείτε το βίντεο κλιπ του τραγουδιού

Πριν από λίγο κυκλοφόρησε η αυστριακή συμμετοχή του Vincent Bueno για την Eurovision 2021, με τίτλο Amen.

Η δημόσια τηλεόραση της χώρας ÖRF, διοργάνωσε χθες μια ειδική συνέντευξη τύπου, όπου παρουσιάστηκε το τραγούδι του Vincent Bueno. Σήμερα, το Amen έκανε πρεμιέρα στο ραδιοφωνικό σταθμό Ö3-Wecker και έπειτα κυκλοφόρησε επίσημα.

Δημιουργοί του Amen είναι οι Jonas Thander (συνθέτης του “Bigger Than Us” – Αγγλία 2019 και του “I’ve Been Waiting For This Night” – Λιθουανία 2016) και Pele Loriano, ο οποίος θα συμμετάσχει στα φωνητικά του τραγουδιού.

Λίγα λόγια για τον Vincent Bueno

Ο Vincent Mendoza Bueno, όπως είναι το πλήρες όνομα του, είναι γεννημένος το 1984 στην Βιέννη και έχει καταγωγή από τις Φιλιππίνες. Ξεκίνησε την μουσική του καριέρα στην Αυστρία το 2008 μετά την νίκη του στο talent show Musical! Die Show, ενώ είναι αρκετά γνωστός και στην χώρα καταγωγής του, τις Φιλιππίνες καθώς έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε αρκετά τοπικά shows και έχει συνεργαστεί με αρκετούς Φιλιππινέζους καλλιτέχνες.

Ο Vincent Bueno επιλέχθηκε πέρυσι εσωτερικά ώστε να εκπροσωπήσει την Αυστρία στην Eurovision με το τραγούδι Alive. Μετά την ακύρωση της Eurovision 2020 εξαιτίας την πανδημίας του ιού COVID-19, η Αυστριακή τηλεόραση ανανέωσε την συμμετοχή του Vincent για την Eurovision 2021.

Μία σκέψη στο “Αυστρία: Κυκλοφόρησε επίσημα η συμμετοχή της χώρας, “Amen” – Δείτε το βίντεο κλιπ του τραγουδιού

  1. Για τα δικά μου γούστα είναι πολύ καλύτερο από το περσινό του το οποίο το είχα στα 5 χειρότερα.

    Καλή επιτυχία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.