Ελλάδα: Ακούστε την συμμετοχή της Στεφανίας “Last Dance”

Ελλάδα: Ακούστε την συμμετοχή της Στεφανίας “Last Dance”

Κυκλοφόρησε απόσπασμα της Ελληνικής συμμετοχής για την Eurovision 2021, “Last Dance” με ερμηνεύτρια την Στεφανία από την apple music. Ακούστε το από ΕΔΩ.


Η πρώτη επίσημη ακρόαση του τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 17:00 από το ERTFLIX όπου θα γίνει και η πρώτη προβολή της Ελληνικής συμμετοχής. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

5 σκέψεις για το “Ελλάδα: Ακούστε την συμμετοχή της Στεφανίας “Last Dance”

  1. Ποτέ δεν ήμουν τόσο απαισιόδοξη όσο είμαι φέτος, με βεβαιότητα το λέω πλέον θα πατώσουμε! Το San Marino στέλνει τραγούδια που θα έπρεπε να στέλνουμε εμείς και εμείς τραγούδια που θα έστελνε το San Marino τα προηγούμενα χρόνια, καμία ελπίδα για τελικό. Εννοείται δεν χωράει καν σύγκριση με το περσινό που έδινε υποσχέσεις.

  2. Δεν περίμενα ποτέ ένα τέτοιο τραγούδι να εκπροσωπήσει την Ελλάδα (το λέω θετικά). Το ρεφραιν ακούγεται πολύ καλο όπως και η ενορχήστρωση πριν από αυτό. Περιμένω ολόκληρη την εκδοχή αύριο σε καλύτερη ποιότητα. Καλη επιτυχία Ελλάδα!!!

  3. Παιδια αυτο ειναι εκπληκτικο!!!!Και δενε οχυμε ακουσει ακομα ολοκληρο το τραγουδι! Ειναι μοντερνο,συγχρονο,απιστευτα αισθητικο,σου μενει με την πρωτη,φρεσκο και εχει δυνατοτητες για παρα πολλα στη σκηνη!Η παραγωγη ειναι απιστευτη με εκπληκτικες εναλλαγες που κρατουν το ενδιαφερον,εχεις 80s τοσο οσο,οχι υπερβολικο!Κατι μου λεει πως θα εχουμε ραλι ανοδου στα στοιχηματα!Ομολογω οτι ειναι τελειο!!

  4. Sounds promising… Αύριο που θα το ακούσουμε ολοκληρωμένο και οπτικοποιημένο θα σχηματιστούμε καλύτερη άποψη. Εκ πρώτης όψεως είναι πολύ όμορφο, σαφώς καλύτερο από το περσυνό.

    Καλή επιτυχία και… μην αρχίζετε το θάψιμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.