Αυστρία: Κυκλοφόρησε η συμμετοχή της χώρας για την Eurovision, “Halo”

Αυστρία: Κυκλοφόρησε η συμμετοχή της χώρας για την Eurovision, “Halo”

Από χθες το βράδυ, η συμμετοχή των LUM!X & Pia Maria διατίθεται στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, ενώ μόλις πριν από λίγο κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ του τραγουδιού στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube.

Πριν από λίγη ώρα οι δύο καλλιτέχνες βρέθηκαν καλεσμένοι στο “Ö3-Wecker” όπου ακούσαμε για πρώτη φορά ραδιοφωνικά τη συμμετοχή τους “Halo“!

Πρόκειται για ένα electro-pop τραγούδι, με επιρροές από τα 80’s και τα 90’s. Δημιουργοί του είναι οι Sophie Alexandra Tweed-Simmons, Rasmus Flyckt, Anders Nilsen, Gabriele Ponte και Luca Michlmayr, ενώ η παραγωγή ανήκει στον LUM!X.

Λίγα λόγια για τον LUM!X

Ο 19χρονος Αυστριακός Luca Michlmayr (LUM!X) ξεκίνησε να παίζει κιθάρα σε ηλικία πέντε ετών. Λίγα χρόνια αργότερα ανακάλυψε το αμερικάνικο dubstep και, σε ηλικία 13 ετών, ανέβασε τους δικούς του ήχους στο διαδίκτυο. Το 2017, συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον Ιταλό παραγωγό επιτυχιών Gabry Ponte. Το τραγούδι τους «Monster» εκτόξευσε τον έφηβο παραγωγό στα φώτα της δημοσιότητας. Το κομμάτι έχει γίνει πολλαπλά πλατινένιο και χρυσό μέχρι σήμερα και έχει μεταδοθεί πάνω από 200 εκατομμύρια φορές. Με το «The Passenger (LaLaLa) [feat. MOKABY και DTE]” και πιο πρόσφατα το “Thunder” οι δυο τους συνέχισαν την επιτυχημένη συνεργασία τους και μπορούν να καυχηθούν για αρκετές εκατοντάδες εκατομμύρια ροές.

Με αδιαμφισβήτητο στυλ και ήχους απαλούς έως σκληρούς και αναζωογονητικούς, ο LUM!X παράγει τραγούδια που παίζονται σε κλαμπ, καθώς και στο ραδιόφωνο, αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Απλώς κάνω αυτό που μου αρέσει. Και αν αρέσει και σε άλλους, τότε φαίνεται ότι είναι ο σωστός τρόπος», λέει ο LUM!X.

Λίγα λόγια για την Pia Maria

Η Pia Maria είναι εκπαιδευόμενη make-up artist στο Tiroler Landestheater. Άρχισε να γράφει τραγούδια σε ηλικία 15 ετών, ωστόσο έχει μικρή εμπειρία στη σκηνή, αλλά μια εξαιρετική φωνή. Ανυπομονεί για αυτή την πρόκληση, γιατί η μουσική ήταν πάντα το μεγάλο της πάθος.

Μία σκέψη στο “Αυστρία: Κυκλοφόρησε η συμμετοχή της χώρας για την Eurovision, “Halo”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.