Αρμενία: Ακούστε τα 12 υποψήφια τραγούδια του “Depi Evratesil 2020”

Αρμενία: Ακούστε τα 12 υποψήφια τραγούδια του “Depi Evratesil 2020”

Η δημόσια τηλεόραση της Αρμενίας AMPTV, δημοσίευσε σήμερα τα 12 υποψήφια τραγούδια του εθνικού τελικού της χώρας για την Eurovision 2020, Depi Evratesil, τα οποία μπορείτε να ακούσετε παρακάτω:

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες συναντάμε την γνώριμη στο Ελληνικό κοινό, Αθηνά Μανουκιάν και υποψήφια το 2008 για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Junior Eurovision.  Ένας άλλος καλλιτέχνης γνώριμος στους Eurofans είναι ο Vladimir Arzumanyan ο οποίος κέρδισε την Junior Eurovision για την Αρμενία το 2010 με το τραγούδι Mama. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 15 Φεβρουαρίου.

Το Depi Evratesil χρησιμοποιήθηκε ως διαδικασία επιλογής της Αρμενικής συμμετοχής στην Eurovision το 2017 και το 2018, ενώ το 2019 η χώρα επέστρεψε στις εσωτερικές επιλογές με απευθείας ανάθεση στην Srbuk και το Walking Out με το οποίο έμεινε εκτός τελικού καταλαμβάνοντας την 16η θέση του Β’ημιτελικού.

Μία σκέψη στο “Αρμενία: Ακούστε τα 12 υποψήφια τραγούδια του “Depi Evratesil 2020”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.