Ελλάδα: Η πρώτη συνέντευξη Τύπου της Stefania στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

Ελλάδα: Η πρώτη συνέντευξη Τύπου της Stefania στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 11 το πρωί στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, η πρώτη συνέντευξη Τύπου της Stefania, που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον επόμενο διαγωνισμό της Eurovision τον Μάιο που θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Η καλλιτέχνιδα λίγες ώρες πριν αναχωρήσει για την Ολλανδία, συνάντησε δημοσιογράφους και eurofans μαζί με μέλη της ομάδας της, τον Δημήτρη Κοντόπουλο, τον Ηλία Κοκοτό και τον πατέρα της. Την αρχή έκανε η Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων της ΕΡΤ Μαρία Κουφοπούλου, η οποία ευχαρίστησε όλους για την στήριξη αυτό το διάστημα.

Η ίδια η Stefania ανέφερε ότι ενθουσιάστηκε με την συμμετοχή της κι ότι όταν γνωρίστηκαν με τον Δημήτρη Κοντόπουλο μετά από τα περσινά βραβεία MAD, έκαναν κάποια demo. Μάλιστα του είπε χαρακτηριστικά ότι θέλει να πάνε στην Eurovision ενώ πρόσθεσε ότι ταξιδεύει συχνά στην Ελλάδα και έχει γνωρίσει πολλά μέρη της χώρας μας, όπως την Κρήτη και την Χίο.

Ο κ. Κοντόπουλος ανέφερε ότι εκτίμησε πολύ το γεγονός ότι είναι πρόσχαρη κι ότι από όλα τα κομμάτια, το Supergirl της ταίριαξε περισσότερο. Μάλιστα ευχαρίστησε και τους υπόλοιπους συντελεστές του τραγουδιού και ανέφερε ότι γίνονται μίξεις αυτό το διάστημα στο τραγούδι, ώστε τέλη Φλεβάρη να είναι έτοιμο. Ο στίχος θα είναι αυτοβιογραφικός και μιλάει για τους νέους ανθρώπους που αν πιστέψουν στις δικές τους δυνάμεις μπορούν να καταφέρουν τα πάντα.

Ο πατέρας της καλλιτέχνιδας, κ. Σπύρος, ανέφερε ότι η είδηση της εκπροσώπησης της Ελλάδας από την Stefania έχει γίνει είδηση σε όλα τα κανάλια της Ολλανδίας κι όλες οι εκπομπές έχουν αναφερθεί στο γεγονός.

Όπως ενημερωθήκαμε στην συνέντευξη τύπου που πραγματοποιηθηκε, η Στεφανία θα επιστρέψει ξανά στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του video clip στις 14 Φεβρουάριου.

Το Infe Greece ήταν φυσικά παρών στην συνάντηση και είδε από πρώτο χέρι την αισιοδοξία για την φετινή συμμετοχή συνομιλώντας με πρόσωπα που έχουν συμβάλει στην φετινή προσέγγιση για τον διαγωνισμό. Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφικό υλικό:

 

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της εκπροσώπου μας, που παραχώρησε στην πρωινή πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ “Από τις 6”. Εκεί θα δείτε και την μητέρα της καλλιτέχνιδας αλλά και την συγκίνησή της κατά την σύνδεση με τους παππούδες της που βρίσκονται στον Έβρο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.