Με μπαλάντα στο Κίεβο και η Ολλανδία.

Με μπαλάντα στο Κίεβο και η Ολλανδία.

Ανακοινώθηκαν σήμερα λεπτομέρειες σχετικά με το τραγούδι που οι O’G3NE θα εκτελέσουν στο Κίεβο. Ο AVROTROS ανακοίνωσε περισσότερα στοιχεία σχετικά με την Ολλανδική συμμετοχή για την Eurovision 2017. Το τραγούδι θα ανακοινωθεί επίσημα την Παρασκευή 3 Μαρτίου στης 12:30 (ώρα Ελλάδος) μέσω live streaming (facebook & Youtube). Παρουσιαστές θα είναι οι Jan Smit and Cornald Maas.

Το τραγούδι που οι τρεις αδελφές θα εκτελέσουν στο Κίεβο  έχει γραφτεί από τον πατέρα τους και οι ίδιες  έχουν δηλώσει τον ενθουσιασμό τους στα social media. Το τραγούδι σύμφωνα με δημοσιεύματα του Ολλανδικό Τύπου θα είναι μια μπαλάντα.

Η Ολλανδία έχει επιλέξει εδώ και καιρό το γκρούπ O’G3NE για να την εκπροσωπήσει στο Κίεβο. Η Amy, Lisa και η Shelley Vol έχουν λάβει μέρος σε εκδήλωση της Eurovision  καθώς συμμετείχαν στην Eurovision Junior το  2007, με το τραγούδι τους “Adem In, Adem Uit”. Επίσης, οι O’G3NE μετά την εκτέλεση του “Clown” της Emeli Sandé κατάφεραν να πάρουν το βραβείο του διαγωνισμού “Music Moment of the Year”.

Δείτε την περσινή συμμετοχή της Ολλανδίας η οποία κατέκτησε την 11η θέση :

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.