Ολλανδία 2017: Στις 3 Μαρτίου η ανακοίνωση της συμμετοχής των O’G3NE

Ολλανδία 2017: Στις 3 Μαρτίου η ανακοίνωση της συμμετοχής των O’G3NE

Η Ολλανδία ήταν από τις πρώτες χώρες που ανακοίνωσαν τον εκπρόσωπό τους μήνες πριν. Θα ακούσουμε όμως το τραγούδι της, από τα τελευταία που θα ακούσουμε για το φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, μιας και όπως ανακοίνωσε το γυναικείο συγκρότημα O’G3NE που επιλέχθηκε με ανάθεση να εκπροσωπήσει την Ολλανδία στο Κίεβο, θα ανακοινώσει τη συμμετοχή τους την Παρασκευή 3 Μαρτίου.

Οι O’G3NE είναι ένα γυναικείο συγκρότημα, που αποτελείται από τις Lisa, Amy και τη Shelley που είναι αδερφές. Μάλιστα ήδη έχουν ανακοινώσει πως το τραγούδι τους, είναι μία σύνθεση του πατέρα τους. Οι  O’G3NE τραγουδάνε μαζί, πάνω από μία δεκαετία, ενώ το 2007 εκπροσώπησαν τη χώρα τους και στην Junior Eurovision. Η μεγαλύτερη όμως στιγμή της καριέρας τους ήταν το 2014 όταν κέρδισαν στο The Voice της χώρας τους. Η Ολλανδία θα έχει δύσκολο έργο φέτος, αφού διαγωνίζεται στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού της Eurovision 2017 και τα κορίτσια ελπίζουν τουλάχιστον σε μία ακόμη πρόκριση, που με τις country συμμετοχές των τελευταίων ετών καταφέρνει να τα πηγαίνει σχετικά καλά στον πίνακα της βαθμολογίας, με αποκορύφωμα φυσικά την δεύτερη θέση το 2014 με τους Common Linnets και το Calm After The Storm.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.