Σερβία 2017: Με την Tijana Bogićević και μία Eurovision Dream Team στο Κίεβο!

Σερβία 2017: Με την Tijana Bogićević και μία Eurovision Dream Team στο Κίεβο!

Πριν από λίγο η δημόσια τηλεόραση της Σερβίας (RTS) ανακοίνωσε πως η 35χρονη γεννημένη στο Νόβισαντ Tijana Bogićević θα είναι η εκπρόσωπος της χώρας στον 62ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Η επιλογή της έγινε από τους μουσικούς συντάκτες του RTS. Ενώ το τραγούδι της υπογράφουν σπουδαίοι δημιουργοί, με πολλές Eurovision επιτυχίες στο ενεργητικό τους.

Η Tijana δοκίμασε και το 2009 να βρεθεί στη σκηνή της Eurovision, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει τον εθνικό διαγωνισμό της Σερβίας Beovizija. Εντούτοις το 2011 ήταν στα φωνητικά της Nina, στη συμμετοχή της Σερβίας στο διαγωνισμό που διεξήχθη στο Ντίσελντορφ. Ζει και εργάζεται στη Βοστόνη των ΗΠΑ. Εκτός όμως από την Tijana Bogićević, το RTS ανακοίνωσε και την ομάδα των δημιουργών που βρίσκονται φέτος πίσω από τη συμμετοχή της Σερβίας. Τα ονόματα λοιπόν αυτά μόνο τυχαία δεν είναι. Συγκεκριμένα το τραγούδι της Σερβίας που θα το ακούσουμε σε μεταγενέστερο χρόνο, υπογράφουν οι Borislav Milanov, Bo Persson, Johan Alkenas και Lisa Ann-Mari Linder. Όλοι τους ήταν στην ομάδα που έγραψαν το νικητήριο τραγούδι της Eurovision 2014 για την Αυστρία, Rise Like A Phoenix της Conchita, αλλά και την περσινή τέταρτη θέση της Βουλγαρίας If Love Was A Crime της Poli Genova. Με πολύ ενδιαφέρον λοιπόν αναμένουμε την ανακοίνωση της συμμετοχής.

Στο παρακάτω βίντεο δείτε τη συμμετοχή της Tijana Bogićević από την απόπειρα της το 2009 να εκπροσωπήσει τη Σερβία στη Eurovision:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.