Γεωργία: Μέσω του “The Voice Georgia” ο εκπρόσωπος της χώρας

Γεωργία: Μέσω του “The Voice Georgia” ο εκπρόσωπος της χώρας

Το GPB ανακοίνωσε σήμερα το βράδυ ότι ο νικητής του The Voice Georgia θα εκπροσωπήσει την χώρα στη Eurovision 2023.

Η Γεωργία επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στην Eurovision 2023. Το GPB θα χρησιμοποιήσει το The Voice Georgia για να επιλέξει τον εκπρόσωπό του για τον διαγωνισμό στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι αιτήσεις για το The Voice Georgia είναι ανοιχτές από σήμερα έως τις 20 Σεπτεμβρίου.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που το The Voice Georgia θα χρησιμοποιηθεί για την επιλογή εκπροσώπου της χώρας στην Eurovision. Αυτός θα είναι ο πέμπτος κύκλος του The Voice Georgia και η δεύτερη χρονιά που μεταδίδεται από το GPB.

Η Γεωργία πραγματοποίησε για τελευταία φορά εθνική επιλογή για την επιλογή εκπροσώπου της το 2020, όταν το Georgian Idol χρησιμοποιήθηκε για την επιλογή του τραγουδιστή τους για τον διαγωνισμό στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Προς το παρόν δεν είναι γνωστό πώς θα επιλεγεί το τραγούδι για τον διαγωνισμό τον επόμενο Μάιο.

Οι Circus Mircus εκπροσώπησαν τη Γεωργία στην Eurovision 2022 με το τραγούδι “Lock Me In“. Τερμάτισαν 18οι και τελευταίοι στον Β’ Ημιτελικό σημειώνοντας συνολικά 22 βαθμούς, με 9 βαθμούς από το κοινό και 13 βαθμούς από την κριτική επιτροπή.

https://www.youtube.com/watch?v=zXiZAbqETvk&ab_channel=EurovisionSongContest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.