Γεωργία: Τον Οκτώβρη ξεκινά η προβολή των επεισοδίων του Georgian Idol

Γεωργία: Τον Οκτώβρη ξεκινά η προβολή των επεισοδίων του Georgian Idol

Η δημόσια τηλεόραση της Γεωργίας GPB, ανακοίνωσε ότι από τον ερχόμενο Οκτώβρη θα ξεκινήσει η προβολή των επεισοδίων του μουσικού talent show Georgian Idol, μέσω του οποίου θα αναδειχθεί ο επόμενος εκπρόσωπος της χώρας στην Eurovision, όπως έγινε και φέτος.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων έχει ξεκινήσει από τον Ιούλιο, ενώ οι auditions, που θα πραγματοποιηθούν σε διάφορες πόλεις της χώρας, θα ολοκληρωθούν στις 31 Αυγούστου.

Φέτος, στον τελικό του Georgian Idol, είδαμε τους 4 φιναλίστ να ερμηνεύουν κάποιο από τα 3 υποψήφια τραγούδια που γράφτηκαν στην γεωργιανή γλώσσα από καταξιωμένους μουσικούς της χώρας, ειδικά γι’αυτόν τον σκοπό. Έπειτα από την ψηφοφορία του κοινού, νικητής αναδείχτηκε ο Oto Nemsadze με το τραγούδι Sul tsin iare – Keep On Going, που εντέλει δεν κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό της Eurovision τον περασμένο Μάιο, αφού τερμάτισε στην 14η θέση του πρώτου ημιτελικού με 62 βαθμούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.