Γεωργία: Με τον Oto Nemsadze και το τραγούδι “Sul Tsin Iare” στο Τελ Αβίβ

Γεωργία: Με τον Oto Nemsadze και το τραγούδι “Sul Tsin Iare” στο Τελ Αβίβ

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο ο τελικός του Georgian Idol, όπου για φέτος αποτέλεσε την διαδικασία επιλογής εκπροσώπου της Γεωργίας για την Eurovision, με νικητής τον Oto Nemsadze με το τραγούδι Sul Tsin Iare.

Συνολικά 10 υποψήφιοι πήραν μέρος στα live shows του μουσικού διαγωνισμού, οι οποίοι έπειτα από auditions επιλέχθηκαν από την κριτική επιτροπή στου σόου Stephane Mgebrishvili (ESC 2009 Γεωργία), Natia Todua (νικήτρια του γερμανικού The Voice), Tinatin Berdzenishvili (διευθύντρια μέσων ενημέρωσης της GPB) και Zaza Shengelia (Διευθύνων Σύμβουλος της Bravo Records).

Σήμερα παρακολουθήσαμε τους 4 φιναλίστ να ερμηνεύουν τα 3 τραγούδια που επέλεξε η δημόσια τηλεόραση της χώρας GPB, τα οποία έγραψαν οι Levan BasharuliRoma Giorgadze και Tamar Babilua, ενώ οι στίχοι τους ήταν στην γεωργιανή γλώσσα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις εμφανίσεις των 4 υποψήφιων:

  • Giorgi Nakashidze- Sul Tsin Iare

  • Liza Kalandadze- Sevdisperi Zgva

  • Oto Nemsadze- Sul Tsin Iare

  • Giorgi Pruidze- Me Mjera

Ο νικητής καθορίστηκε από το γεωργιανό και διεθνές κοινό, που είχε την δυνατότητα να ψηφίσει τον αγαπημένο του καλλιτέχνη μέσω των κινητών τηλεφώνων και του Facebook.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και πάλι τον εκπρόσωπο της χώρας για την Eurovision 2019 Oto Nemsadze να ερμηνεύει την συμμετοχή της Γεωργία για φέτος Sul Tsin Iare.

3 σκέψεις για το “Γεωργία: Με τον Oto Nemsadze και το τραγούδι “Sul Tsin Iare” στο Τελ Αβίβ

  1. Πατριωτικό τραγούδι που μοιάζει με υβρίδιο των περσινών τραγουδιών της Αρμενίας και της Γεωργίας. Κρίμα γιατί με τη Liza θα μπορούσαν να τα είχαν πάει καλά.

  2. Το τραγούδι έχει εντυπωσιακή μουσική δομή (πομπώδη ίσως για κάποιους). Φωνητικά δε με έπεισε 100% (στο συγκεκριμένο απόσπασμα τουλάχιστον).
    Χρειάζεται αρκετά ακούσματα για να το «καταλάβω».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.