Εσθονία: Το Eesti Laul 2023 γιορτάζει τα 30 χρόνια από τη συμμετοχή της Εσθονίας στη Eurovision

Εσθονία: Το Eesti Laul 2023 γιορτάζει τα 30 χρόνια από τη συμμετοχή της Εσθονίας στη Eurovision

Εν όψει του Ημιτελικού του Eesti Laul, η ERR ανακοίνωσε λεπτομέρειες για τα interval acts και τις guest εμφανίσεις για την εκπομπή.

Το 2023 συμπληρώνονται 30 χρόνια από τότε που το πρώτο τραγούδι διαγωνίστηκε για να εκπροσωπήσει την Εσθονία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, ένα ορόσημο που γιορτάζεται σήμερα το απόγευμα στο Eesti Laul. Ο πρώτος Ημιτελικός περιλαμβάνει την εμφάνιση τ0υ “Muretut meelt ja südametuld” με τη Janika που διαγωνίστηκε στο Kvalifikacija za Millstreet. Μαζί της θα είναι και οι Minimal Wind.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του Ημιτελικού, θα εμφανιστούν οι ράπερ Chlicherik & Mäx, καθώς και οι Tõnis Niinemets και Grete Kuld ως παρουσιαστές.

Στον δεύτερο Ημιτελικό, η Grete Paia θα ερμηνεύσει το “Päästke noored hinged” με τον Sven Lõhmus, ενώ η Yasmyn θα ερμηνεύσει μια νέα έκδοση του “Opera on Fire” του πατέρα της Joel de Luna. Ερμηνεύουν επίσης οι Kerli Kõiv και Kristjan Järvi.

Το Eesti Laul 2023 θα αποτελείται από δύο ημιτελικούς και έναν τελικό, όλοι θα παρουσιαστούν από τους Tõnis Niinemets και Grete Kuld. Οι ημερομηνίες και οι χώροι διεξαγωγής των σόου είναι οι εξής:

Α’ Ημιτελικός – 12 Ιανουαρίου – Viimsi Artium

Β’ Ημιτελικός – 14 Ιανουαρίου – Viimsi Artium

Μεγάλος Τελικός – 11 Φεβρουαρίου – Tondiraba Ice Hall

Ο Stefan εκπροσώπησε την Εσθονία στη Eurovision 2022 με το τραγούδι “Hope“. Τερμάτισε 13ος στον τελικό με 141 πόντους.

https://www.youtube.com/watch?v=GdTpQmMem8U&ab_channel=EurovisionSongContest

Μείνετε συντονισμένοι στον INFE για όλα τα νεότερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.