Εσθονία: Απόψε ο πρώτος ημιτελικός του Eesti Laul 2023

Εσθονία: Απόψε ο πρώτος ημιτελικός του Eesti Laul 2023

Η αναζήτηση της Εσθονίας για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023 ξεκινά σήμερα το απόγευμα ζωντανά από το Viimsi Artium. Δέκα καλλιτέχνες διαγωνίζονται για έξι θέσεις στον Μεγάλο Τελικό.

Όπως και στους προηγούμενους διαγωνισμούς, η ψηφοφορία θα διεξαχθεί σε δύο γύρους. Στον πρώτο γύρο, και τα δέκα τραγούδια θα ψηφιστούν από την κριτική επιτροπή και το κοινό και τα τέσσερα τραγούδια που θα λάβουν την υψηλότερη συνδυαστική βαθμολογία θα προκριθούν. Στη συνέχεια θα διεξαχθεί δεύτερος γύρος ψηφοφορίας για τα υπόλοιπα έξι τραγούδια με το κοινό να επιλέγει τον πέμπτο φιναλίστ.

Η σειρά εμφάνισης είναι:

  1. Janek – “House of Glass
  2. Ellip – “Pretty Girl
  3. Kaw – “Valik” (Choice)
  4. Merlyn – “Unicorn Vibes
  5. Mia – “Üks samm korraga” (One step at a time)
  6. Neon Letters & Maiko – “Tokimeki” (Palpitation)
  7. Ollie – “Venom
  8. Andreas Poom – “Why Do You Love Me
  9. Bedwetters – “Monsters
  10. Anett and Fredi – “You Need to Move On

Ο πρώτος Ημιτελικός θα έχει μια εμφάνιση από “Muretut meelt ja südametuld” με τη Janika που διαγωνίστηκε στο Kvalifikacija za Millstreet. Μαζί της θα είναι και οι Minimal Wind. Το 2023 συμπληρώνονται 30 χρόνια από τότε που το πρώτο τραγούδι διαγωνίστηκε για να εκπροσωπήσει την Εσθονία στην Eurovision. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του Ημιτελικού, θα εμφανιστούν οι ράπερ Chlicherik & Mäx, καθώς και οι παρουσιαστές Tõnis Niinemets και Grete Kuld. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή εδώ.

Σύμφωνα με τα στοιχήματα, ο Janek, , ο Ollie, o Andreas Poom, οι Bedwetters και οι Anett x Fredi, είναι αυτοί που περνάνε στον μεγάλο τελικό.

Συμφωνείτε; Γράψτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στον INFE για όλα τα νεότερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.