Εσθονία: Ακούστε τις συμμετοχές του Eesti Laul 2023

Εσθονία: Ακούστε τις συμμετοχές του Eesti Laul 2023

H δημόσια τηλεόραση της Εσθονίας δημοσίευσε τις 20 συμμετοχές της φετινής εθνικής της επιλογής, του Eesti Laul 2023. Οι 20 αυτές συμμετοχές θα χωριστούν σε δύο ημιτελικούς που θα διεξαχθούν στις 12 και 14 Ιανουαρίου με τον τελικό να πραγματοποιείται στις 11 Φεβρουαρίου. Ακούστε τις 20 συμμετοχές:

Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους συναντάμε τον Robin Juhkental ο οποίος εκπροσώπησε την Εσθονία στην Eurovision 2010 ως frontman των Malcolm Lincoln με το “Siren”. Ανάμεσα στους δημιουργούς των τραγουδιών συναντάμε αρκετούς πρώην Eurostars όπως τον Stig Rästa (2015) που είναι δημιουργός του “Bad Philosophy”, τον Stefan (2022) που υπογράφει το “So Good At What You Do” και τον Kjetil Mørland (Νορβηγία 2015) ο οποίος είναι ένας από τους δημιουργούς του “House of Glass”. Τέλος στους δημιουργούς του “Bridges” συναντάμε τους Wouter Hardy και Nina Sampermans οι συμμετείχαν στην δημιουργία του “Arcade” (Ολλανδία 2019) και του “Tout l’univers” (Ελβετία 2021) αντίστοιχα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.