Εσθονία: Άλλες 2 θέσεις για τον τελικό του Eesti Laul 2023

Εσθονία: Άλλες 2 θέσεις για τον τελικό του Eesti Laul 2023

Μετά τον δεύτερο ημιτελικό του Eesti Laul 2023, μια ακόμα ψηφοφορία άνοιξε για δύο ημέρες.

Η ψηφοφορία εισήχθη για το Eesti Laul 2023, δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να σώσει 2 τραγούδια από τον αποκλεισμό κατά τη διάρκεια των Ημιτελικών. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η τηλεψηφοφορία στην οποία τα δύο τραγούδια με τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων θα αποθηκευτούν και θα συνεχίσουν να διαγωνίζονται στον τελικό του Eesti Laul 2023. Ο Tomi Rahula, παραγωγός του Eesti Laul εξήγησε:

Τώρα που ολοκληρώθηκαν και οι δύο ημιτελικοί και ακούστηκαν όλα τα τραγούδια του διαγωνισμού, οι προτιμήσεις είναι πιο ξεκάθαρες από πριν και μπορείτε να δείξετε για άλλη μια φορά την υποστήριξή σας στα αγαπημένα σας. Με αυτό, δίνουμε επίσης στους συναδέλφους μας μια ακόμη μεγαλύτερη ευκαιρία να επηρεάσουν τη σύνθεση του τελικού.

Η ψηφοφορία θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 19:30 στις 16 Ιανουαρίου, με τους προκριθέντες να ανακοινώνονται κατά τη διάρκεια του Ringvaate το ίδιο απόγευμα. Οι καλλιτέχνες που μπορεί να σωθούν από το κοινό είναι:

  1. Ellip – “Pretty Girl
  2. Kaw – “Valik
  3. Merlyn – “Unicorn Vibes
  4. Mia – “Üks samm korraga
  5. Neon Letters & Maiko – “Tokimeki
  6. Linalakk & Bonzo – “Aeg
  7. Elysa – “Bad Philosophy
  8. Robin Juhkental – “Kurbuse matused
  9. Wiiralt – “Salalik
  10. Carlos Ukareda – “Whiskey Won’t Forget

Ο τελικός του Eesti Laul 2023 θα πραγματοποιηθεί στις 11 Φεβρουαρίου στο Tondiraba Ice Hall και θα παρουσιαστεί από τους Tõnis Niinemets και Grete Kuld.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.