Εσθονία: Τα φαβορί του Eesti Laul 2023

Εσθονία: Τα φαβορί του Eesti Laul 2023

Το Σάββατο, πραγματοποιείται ο εθνικός τελικός της Εσθονίας, Eesti Laul 2023. Εμείς σήμερα, θα σας παρουσιάσουμε τα φαβορί του φετινού εθνικού τελικού της Εσθονίας.

Alika – “Bridges”

Το τραγούδι έχει σχολιαστεί ως πολύ συναισθηματικό και ότι θα ταίριαζε σε ταινία James Bond. Μου αρέσει η δυναμική του τραγουδιού όπου το συναίσθημα ενώνεται και ότι στο τέλος υπάρχει μια υψηλή νότα. H Alika, είναι από τις γνωστές τραγουδίστριες της χώρας και με ένα τέτοιο κομμάτι, θα μπορούσε να κερδίσει το Eesti Laul φέτος. Κανείς δεν ξέρει άμα θα μπορέσει να κερδίσει την Eurovision τον Μάϊο. Για να απολαύσουμε το “Bridges“:

Elysa – “Bad Philosophy

Φέτος, η Elysa αποφάσισε να στείλει ένα mid-tempo χορευτικό τραγούδι στο Eesti Laul με επιρροές από την δεκαετία του 80. Μετά την επιτυχία που είχε πέρσι, πιστεύω ότι φέτος η Elysa μπορεί να τερματίσει υψηλά στον Μεγάλο Τελικό του Eesti Laul και γιατί όχι να μην κερδίσει και πάρει το εισιτήριο της εκπροσώπησης της χώρα το 2023! Άμα η Elysa, θέλει να κερδίσει το Eesti Laul, πρέπει να δώσει τον καλύτερο της εαυτό στις 11 Φεβρουαρίου. Για να το τσεκάρουμε το κομμάτι:

Janek – “House of Glass”

O Janek, έστειλε μια mid-tempo μπαλάντα φέτος στο Eesti Laul, κάτι που αγαπάνε οι Eurofans. O Mørland, που εκπροσώπησε την Νορβηγία το 2015, είναι ένας από τους συνθέτες του τραγουδιού. Για αυτό και θεωρείται από τα φαβορί του διαγωνισμού! Άμα ο Janek, έχει καλή σκηνική παρουσία, τότε θα μπορούσε φέτος, άνετα να βγει στην πρώτη τριάδα. Άμα δεν εκμεταλλευτεί την εμφάνιση του καλά, τότε θα μπορούσε να πατώσει. Για να ακούσουμε το κομμάτι του:

Ollie – “Venom”

Είναι ωραίος ο ήχος από το Rock κομμάτι του Ollie. Έχει σχολιαστεί ως πολύ ωραίο, το κομμάτι που παίζεται η κιθάρα και η φωνή του Ollie, είναι ότι πρέπει για Rock. Ανυπομονώ για την σκηνική του παρουσία, γιατί θα επηρεάσει το τελικό του αποτέλεσμα. Για αυτό και θεωρείται από τα φαβορί ο Ollie. Για να ακούσουμε το Rock Κομμάτι “Venom”:

Sissi – “Lighthouse”

H Sissi για ακόμα μια χρονιά, είναι στα φαβορί του Eesti Laul. H Sissi, έστειλε μια μπάντα με ωραίους στίχους και με ένα καλό μήνυμα. Είναι ωραίο στους Eurofans, ο τρόπος με τον οποίο χτίζεται το τραγούδι και είναι ιδανικό για φέτος στην Eurovision. Είμαστε απολύτως σίγουροι ότι η Sissi, θα έχει μια ωραία εμφάνιση και άμα έχει ωραία σκηνική παρουσία, η Sissi άνετα μπαίνει στην πρώτη τρίαδα. Για να δούμε το φετινό της κομμάτι:

Το τραγούδι της Alika, είναι πρώτο στα στοιχήματα με μεγάλη διαφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα. Λογικά θα είναι αυτή η τραγουδίστρια, που θα πάρει το εισιτήριο της εκπροσώπησης της χώρας.

Ποια συμμετοχή πιστεύετε ότι θα κερδίσει απόψε; Γράψτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στον INFE για όλα τα νεότερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.