Ψηφίστε το καλύτερο τραγούδι που έλαβε την 26η θέση την τελευταία δεκαετία

Ψηφίστε το καλύτερο τραγούδι που έλαβε την 26η θέση την τελευταία δεκαετία

Μία νέα σειρά poll ξεκινά στο Infe Greece και σας θέλουμε συντονισμένους μαζί μας για να αναδείξουμε τα καλύτερα τραγούδια. Οι δημοσκοπήσεις μας θα έχουν να κάνουν με το καλύτερο τραγούδι που βρέθηκε σε μία συγκεκριμένη θέση στην τελική κατάταξη κατά την τελευταία δεκαετία (2010-2019). Για παράδειγμα θα ξεκινήσουμε με το καλύτερο τραγούδι της 26ης θέσης και σταδιακά θα ανεβαίνουμε στις καλύτερες. Στο τέλος της διαδικασίας θα υπάρξει μία έκπληξη σύμφωνα με όσα θα έχετε ψηφίσει!

Πάμε λοιπόν να ψηφίσουμε το καλύτερο τραγούδι από όσα έλαβαν την 26η θέση. (Να υπενθυμίσουμε ότι μέχρι το 2011 διαγωνίζονταν 25 χώρες κι όχι 26 ενώ το 2015 που οι χώρες ήταν 27, οι δύο τελευταίες χώρες θα μπούνε σε αυτήν την κατηγορία). Mπορείτε να θυμηθείτε τα τραγούδια εδώ.

Ποιά συμμετοχή από τις παρακάτω είναι η καλύτερη; (Ψηφίζετε 2 συμμετοχές)

4 σκέψεις για το “Ψηφίστε το καλύτερο τραγούδι που έλαβε την 26η θέση την τελευταία δεκαετία

  1. O jardim και black smoke άδικα τερμάτισαν τόσο χαμηλά.
    Έπονται “I am yours” και “ghost” τα υπόλοιπα δικαίως βρέθηκαν στην τελευταία θέση της χρονιάς που συμμετείχαν ενω κάποια από αυτά δεν άξιζαν καν την πρόκριση (βλ. Ιρλανδία, Νορβηγία) στη περίπτωση ΗΒ, Ισπανίας, Γαλλίας αμφιβάλλω πολλες φορές αν θα είχαν προκριθεί αν δεν βρίσκονταν κατευθείαν στον τελικό.

    1. Συμφωνώ και για τα τέσσερα που αναφέρεις.
      Για την περίπτωση της Νορβηγίας το 2012, συμφωνώ δε απόλυτα. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι ισοβάθμησε στη 10η θέση του ημιτελικού με την εκπληκτική ερμηνεία της Σόφι Μαρίνοβα από τη Βουλγαρία.

  2. Σχεδόν σε όλες τις περιπτωσεις προκειται όχι περι κακών τραγουδιών, αλλά περί τραγουδιών που δε κατάφεραν να εντυπωσιάσουν. Τα αγαπημένα μου είναι Νορβηγία 2012, Γερμανία 2016, Πορτογαλία 2017. Η θέση της Νορβηγίας τότε μου είχε κάνει έκπληξη καθώς ήταν αρκετά αγαπητό απ’οτι θυμάμαι. Βέβαια όταν μετά φάνηκε ότι ήταν η πιο οριακή προκριση ήταν δικαιολογημένο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.