Ψηφίστε το καλύτερο τραγούδι που έλαβε την 4η θέση την τελευταία δεκαετία

Ψηφίστε το καλύτερο τραγούδι που έλαβε την 4η θέση την τελευταία δεκαετία

Συνεχίζουμε την σειρά poll του Infe Greece και σας θέλουμε συντονισμένους μαζί μας για να αναδείξουμε τα καλύτερα τραγούδια. Οι δημοσκοπήσεις μας έχουν να κάνουν με το καλύτερο τραγούδι που βρέθηκε σε μία συγκεκριμένη θέση στην τελική κατάταξη κατά την τελευταία δεκαετία (2010-2019). Πριν λίγες μέρες αναδείξαμε το καλύτερο τραγούδι που τερμάτισε στην 5η θέση, ενώ σήμερα θα έχετε την δυνατότητα να ψηφίσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια που βρέθηκαν στην 4η θέση της τελικής κατάταξης.

Πάμε λοιπόν να ψηφίσουμε το καλύτερο τραγούδι από όσα έλαβαν την 4η θέση. Mπορείτε να θυμηθείτε τα τραγούδια εδώ κι έπειτα να ψηφίσετε τα 3 αγαπημένα σας στο παρακάτω poll.

Ποιά είναι η αγαπημένη σας συμμετοχή από όσες έλαβαν την 4η θέση κατά την τελευταία δεκαετία;

6 σκέψεις για το “Ψηφίστε το καλύτερο τραγούδι που έλαβε την 4η θέση την τελευταία δεκαετία

  1. I Feed You My Love, Not Alone, City Lights.

    Πολύ δυνατό group η 4η θέση.

    Χειρότερο όλων, το περσινό, το οποίο και θα κερδίσει κατά πάσα πιθανότητα.

  2. 1. City lights
    2. When the music dies
    3. Angel
    4. You let me walk alone
    (Και τα 4 στη δεκάδα μου στη χρονιά τους)
    5. If love was a crime
    6. She got me
    7. I feed you my love
    (Στη 15αδα μου στη χρονια τους)
    8. Rhythm inside
    9. In a moment like this
    10. Not alone
    Αυτά τα τρία ποτε δε τα πολυσυμπαθησα. Για το rhythm inside και το not alone καταλαβαίνω την απήχηση αλλά και ότι έχουν ποιοτητα αλλά με αφήνουν αδιάφορο.

  3. Εξαιρετικά δυνατές συμμετοχες στην 4η θέση.
    Ψήφισα Νορβηγία, Αρμενία και Βέλγιο (17)
    Αρκετά όμως μου άρεσαν και οι συμμετοχές του Αζερμπαϊτζάν, του Βελγίου, (15), Βουλγαρίας και Γερμανίας. Δυστυχώς όμως έπρεπε να διαλέξω μόνο 3.
    Από εκεί και πέρα οι συμμετοχές της Δανίας, Ελβετίας και Ουκρανίας δεν είναι τόσο κοντά σε εμένα αλλά δε με ενόχλησαν ποτέ και σαν τραγούδια βέβαια, θεωρώ όμως ότι και τα 3 ήταν υπερβολικά υπερτιμημένα.

  4. Τα περισσότερα τραγούδια τα λάτρεψα πραγματικά (με εξαίρεση ίσως το γερμανικό του 2018 που το βρήκα εξαιρετικά υπεριτμημένο). Τελικά η ψήφος μου πήγε στις 2 υπέροχες βελγικές συμμετοχές (2015, 2017) και την τρίτη μου ψήφο την έδωσα στο δανέζικο του 2010. Με πόνο ψυχής άφησα εκτός το νορβηγικό του 2013 (το 12άρι μου στη μάλλον μέτρια εκείνη τη χρονιά) και το αρμένικο του 2014, ενώ σίγουρα δεν με χαλάνε ούτε η Poli, ούτε ο Luca ειδικά τώρα για καλοκαιράκι- αν και δεν τα ψήφισα επειδή θεωρούσα ότι θα λάβουν τη μερίδα του λέοντος στην ψηφοφορία. Τέλος το Αζερμπαιτζάν του 2012 και η Ουκρανία του 2011 χωρίς να είναι κακά τραγούδια, θεωρώ πως βοήθησε και το οπτικό αποτέλεσμα επί σκηνής στην αναρρίχησή τους στην 4η θέση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.