Ψηφίστε το καλύτερο νικητήριο τραγούδι της τελευταίας δεκαετίας

Ψηφίστε το καλύτερο νικητήριο τραγούδι της τελευταίας δεκαετίας

Φτάνοντας στο τέλος αυτής της σειράς poll του Infe Greece, αναδεικνύοντας εσείς κάθε φορά το καλύτερο τραγούδι που βρέθηκε σε μία συγκεκριμένη θέση στην τελική κατάταξη κατά την τελευταία δεκαετία (2010-2019) και όχι μόνο, ήρθε η ώρα να αποφασίσετε με την ψήφο σας το καλύτερο νικητήριο τραγούδι των τελευταίων 10 ετών. Εδώ μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα για την καλύτερη 2η θέση, που αναδείξατε πριν λίγες μέρες.

Πάμε λοιπόν να ψηφίσουμε το καλύτερο νικητήριο τραγούδι. Mπορείτε να θυμηθείτε τα τραγούδια εδώ κι έπειτα να ψηφίσετε τα 3 αγαπημένα σας στο παρακάτω poll.

Do you have a question?

4 σκέψεις για το “Ψηφίστε το καλύτερο νικητήριο τραγούδι της τελευταίας δεκαετίας

  1. Amar Pelos Dois: Τραγούδι ορόσημο και σταθμός στη ιστορία του Διαγωνισμού που μοίρασε πολύ “πόνο” στους eurofans με το γνωστό μπετοναρισμένο μουσικό γούστο. Μέσα στα 10 πιο αγαπημένα μου τραγούδια όλων των εποχών στη γιουροβίζιον.

  2. 1. 1944 (Νικητής μου το 2016)
    2. Arcade(Νικητής μου το 2019)
    3. Euphoria (2ο μου το 2012)
    4. Rise like a Phoenix (3ο μου το 2014)
    5. Toy (6ο μου το 2018)
    6. Amar pelos dois (22ο μου το 2017)
    7. Satellite (18ο μου το 2010)
    8. Only teardrops (16ο μου το 2013)
    9. Heroes (18ο μου το 2015)
    10. Running scared (25ο μου το 2011)
    Κοινώς οι μισοί νικητές ήταν του γουστου μου και οι άλλοι μισοί όχι. Το 1944 είναι μαζί με το Molitva οι αγαπημένοι μου νικητές.

  3. 10. Running scared μακράν ο χειρότερος νικητής. Ίσως το πιο αδύναμο νικητήριο τη τελευταία 20ετια. Ιταλία και Γερμανία άξιζαν περισσότερο τη νίκη το ’11.
    —τα υπόλοιπα μου άρεσαν όλα λιγότερο ή περισσότερο—
    09. Rise like a phoenix. Σαν τραγούδι οκ. Σαν ερμηνεία πολύ δυναμική αλλά το backstory το έκανε να κερδίσει. Ολλανδία Αρμενία και Νορβηγία άξιζαν για εμένα περισσότερο τη νίκη.
    08. Heroes. Ωραία τραγούδι αν και πολύ D. Getta σε σημείο αντιγραφής αλλά η εντύπωση σκηνική παρουσία του χάρισε τη νίκη. Ιταλία, Βέλγιο, Νορβηγία, Εσθονία, Λετονία θα το άξιζαν περισσότερο.(δυνατή χρονιά το ’15)
    07. Satellite. Δίκαια κέρδισε, μου άρεσε και συνεχίζει να μου αρέσει αλλά η συμμετοχή της Lena το ’11 ήταν μακράν καλύτερη.
    06. Amar pelos dois. Ιδιαίτερο! Όχι τόσο στα δικα μου ακούσματα αλλά πραγματικά μοναδική ερμηνεία! (Προτιμούσα το Βέλγιο για νικητήριο εκείνη τη χρονιά)
    05. Only teardrops. Αγαπημένοι και δικαιωματικά κέρδισε αν και θα προτιμούσα τη Νορβηγία για νικητήριο.
    04. Arcade Εξαιρετικό δικαίως κέρδισε πέρυσι. Ιταλία Αλβανία Σλοβενία και Ελλάδα μου άρεσαν πολύ.
    Η τριάδα που ψήφισα….
    03. Toy! Μια κατηγορία μόνο του. Έχει συνθετικά ένα ενδιαφέρον καθώς συνδυάζει πολλά διαφορετικά μουσικά ήδη. Εκκεντρική παρουσία αλλά η Neta το πούλησε άψογα. Ιταλία Γαλλία Ουγγαρία Αλβανία επίσης πολύ δυνατές συμμετοχες. Γενικά πολύ δυνατή χρονιά το ’18.
    02. 1944. Απίστευτο κομμάτι, ερμηνεία, συγκίνηση! Υπήρχαν πολύ δυνατές συμμετοχες το ’16 αλλά η Ουκρανία και η Αρμενία ήταν οι αγαπημένες μου.
    01. Euphoria. Πολύ μπροστά για την εποχή του. Διαχρονικό θα έλεγα με εντυπωσιακή ερμηνεία/σκηνική παρουσία. Εσθονία Αζερμπαιτζαν Αλβανία Σερβία Ιταλία και Κύπρος είχαν επίσης δυνατές συμμετοχες.
    ΥΓ: Το 2020 νομίζω ο νικητής θα παιζόταν μεταξύ Λιθουανία, Ρωσία, Ισλανδία, Βουλγαρία και Ελβετία.

  4. Euphoria, Toy, και Amar pelos dois τα προσωπικά μου τρία αγαπημένα νικητήρια της δεκαετίας. Τα χειρότερά μου τα “Running scared” και “1944”. Ειδικά για το δεύτερο προτιμώ να ξεχάσω πως μια ακροδεξιά τραγουδίστρια κατάφερε και κέρδισε τη Eurovision (η άλλη πλευρά του diversification και του “όλοι χωράνε στη Eurovision?”)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.