Φινλανδία: Ακούστε το “I Let My Heart Break” της Tika – Το πρώτο τραγούδι για το UMK 2020

Φινλανδία: Ακούστε το “I Let My Heart Break” της Tika – Το πρώτο τραγούδι για το UMK 2020

Κυκλοφόρησε προ ολίγου το πρώτο υποψήφιο τραγούδι για το UMK 2020, την διοργάνωση μέσω της οποίας θα επιλεγεί η συμμετοχή της Φινλανδίας για την Eurovision 2020. To τραγούδι ονομάζεται “I Let My Heart Break” και ερμηνεύτρια είναι η Tika.

Ακούστε το πρώτο υποψήφιο τραγούδι “I Let My Heart Break” της Tika:

Λίγα λόγια για την Tika:

Η Tika γεννήθηκε στο Νεπάλ άλλα μεγάλωσε στην Σουηδία. Η νεαρή τραγουδίστρια είναι πολίτης της Σουηδίας, αλλά ζει στη Φινλανδία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η Tika έλαβε μέρος σε διάφορους διαγωνισμούς τραγουδιού, όπως το Swedish Idol και το The Voice of Finland. Το 2018 η Tika κέρδισε την δεύτερη σεζόν του X-Factor Φινλανδίας όπου μέντορας της ήταν η Saara Aalto.

Σύμφωνα με τον φινλανδικό τηλεοπτικό φορέα Yle, η Tika ανάφερε τα ακόλουθα:

Έχω υποβάλει αίτηση στο UMK επειδή αγαπώ τη Eurovision και νομίζω ότι το UMK είναι μια εκπληκτική ιδέα. Έχω την ευκαιρία να συμμετέχω σε αυτό και είναι τόσο υπέροχο!

 

Το επόμενο τραγούδι του UMK 2020 θα κυκλοφορήσει την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου και είναι το τραγούδι “Cicciolina” από την Erika Vikman.

Μία σκέψη στο “Φινλανδία: Ακούστε το “I Let My Heart Break” της Tika – Το πρώτο τραγούδι για το UMK 2020

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.