Φινλανδία: Ακούστε το “Release me” το πρώτο τραγούδι του Darude για το UMK 2019

Φινλανδία: Ακούστε το “Release me” το πρώτο τραγούδι του Darude για το UMK 2019

Κυκλοφόρησε προ ολίγου το πρώτο υποψήφιο τραγούδι του Darude για το UMK 2019, την διοργάνωση μέσω της οποίας θα επιλεγεί η συμμετοχή της Φινλανδίας για την Eurovision 2019. To τραγούδι ονομάζεται Release me και κύριος ερμηνευτής είναι ο Sebastian Rejman. 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Το τραγούδι υπάρχει διαθέσιμο και στο Youtube:

Η Φινλανδική τηλεόραση επέλεξε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τους εκπροσώπους της μέσω απευθείας ανάθεσης, και πρόκειται για τον διάσημο DJ Darude και τον Sebastian Rejman ως κύριο ερμηνευτή. Το δίδυμο των Φιλανδών καλλιτεχνών θα παρουσιάσουν 3 συνολικά τραγούδια  στο UMK 2019 που θα διεξαχθεί στις 2 Μαρτίου και το καλύτερο που θα επιλεγεί με μεικτό σύστημα τηλεψηφοφορίας και κριτικής επιτροπής, θα εκπροσωπήσει την Φινλανδία στην Eurovision 2019.

Τα άλλα  2 τραγούδια των Darude και  Sebastian Rejman θα παρουσιαστούν επισήμως  στις 15 & 22 Φεβρουαρίου αντίστοιχα. Πως σας φάνηκε το πρώτο υποψήφιο τραγούδι της Φινλανδίας;

 

 

Μία σκέψη στο “Φινλανδία: Ακούστε το “Release me” το πρώτο τραγούδι του Darude για το UMK 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.