Αρμενία: Στις 15 Φεβρουαρίου ο εθνικός τελικός, η Αθηνά Μανουκιάν πιθανή υποψήφια

Αρμενία: Στις 15 Φεβρουαρίου ο εθνικός τελικός, η Αθηνά Μανουκιάν πιθανή υποψήφια

Η δημόσια τηλεόραση της Αρμενίας AMPTV ανακοίνωσε και επίσημα την διεξαγωγή του εθνικού της τελικού, Depi Evratesil 2020 με σκοπό την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Αρμενία στην Eurovision 2020 στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Ο τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 15 Φεβρουαρίου και θα συμμετάσχουν συνολικά 12 καλλιτέχνες.

Το Depi Evratesil χρησιμοποιήθηκε ως διαδικασία επιλογής της Αρμενικής συμμετοχής στην Eurovision το 2017 και το 2018, ενώ το 2019 η χώρα επέστρεψε στις εσωτερικές επιλογές με απευθείας ανάθεση στην Srbuk και το Walking Out με το οποίο έμεινε εκτός τελικού καταλαμβάνοντας την 16η θέση του Β’ημιτελικού.

Η φημολογία στα Αρμενικά media σχετικά με τους υποψήφιους του Depi Evratesil 2020 είναι αρκετά έντονη.   Μια από τους καλλιτέχνες που φαίνεται να κατέθεσαν πρόταση για τον Αρμενικό τελικό είναι και η γνωστή στο Ελληνικό κοινό Αθηνά Μανουκιάν. Στο παρακάτω βίντεο στο 1:02 φαίνεται η λίστα μερικών από τους καλλιτέχνες που κατέθεσαν υποψηφιότητα, και ανάμεσα τους διακρίνεται το όνομα της Αθηνάς Μανουκιάν.

Η Αθηνά Μανουκιάν είναι 25 χρονών pop τραγουδίστρια, Ελληνίδα με Αρμενική καταγωγή. Έγινε αρκετά γνωστή στο Ελληνικό κοινό με τραγούδια όπως το Party Like A Freak, ΧΟ, Surrender. Το 2008 ήταν υποψήφια στον Ελληνικό εθνικό τελικό για την Junior Eurovision με το τραγούδι “Το φιλί της Αφροδίτης” το οποίο έφτασε έως την 7η θέση. Έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι είναι μεγάλη της επιθυμία να συμμετάσχει στην Eurovision είτε για την Ελλάδα, είτε για την Κύπρο είτε για την Αρμενία, ενώ το 2018 συμμετείχε στο Βρετανικό X-Factor. Ως INFE Greece δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στην Αθηνά καλή επιτυχία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.