Το Greek Eurovision Fan Club-ΙNFE Greece κοντά στα παιδιά του σωματείου ΄ΦΛΟΓΑ΄

Στίχοι τραγουδιών που αγαπήσαμε,σιγοτραγουδήσαμε και θαυμάσαμε που μιλούν για αγάπη,αλληλεγύη και ενδιαφέρον κάναμε πράξη,εχθές το απόγευμα με τη παρουσία μας στον φιλανθρωπικό αγώνα μεταξύ καλλιτεχνών και αστυνομικών της ‘ΑΝΆΣΑΣ’,που διοργάνωσε ο δήμος Βούλας Βάρης Βουλιαγμένης με σκοπό τη συλλογή αγαθών για τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες της ”ΦΛΟΓΑΣ’.
Ομάδα εκπροσώπων του INFE Greece, με ‘αρχηγό’ τη γραμματέα μας κα Νατάσα Σοφιανού,παρευρέθηκε κι έζησε πολύ δυνατές στιγμές,βοηθώντας σε έναν τόσο ιερό σκοπό υλικώς και συναισθηματικώς.
Πολύ ευχάριστη έκπληξη η συμμετοχή παλιών κι νέων φίλων που προσπάθησαν να εκπροσωπήσουν τη χώρα,στον αγαπημένο θεσμό της Eurovision,που είτε αγωνίστηκαν είτε έδωσαν το παρόν και πολύ χαρά στον αναρίθμητο κόσμο που είχε μαζευτεί να στηρίξει τη προσπάθεια.Ενδεικτικά αναφέρουμε τον Ηλία Βρεττό,Αργύρη Ναστόπουλο απο τους One,αλλά κι τον νεαρότερο και πολλά υποσχόμενο Barrice μας που συναντήσαμε στον φετινό τελικό Eurosong 2015.
Πραγματικά όσοι βρεθήκαμε εκεί,αισθανθήκαμε πολύ τυχεροί κι υποσχεθήκαμε πως πάντα θα στηρίζουμε τέτοιες όμορφες προσπάθειες.Η μουσική φαίνεται δε μιλάει μόνο στις καρδιές μας αλλά και στις πράξεις.Παρακινούμε όλους να κάνουν το ίδιο…σημασία δεν έχουν τα Αστέρια…αλλά να ξέρουμε,να μεταφέρουμε τη λάμψη.Οσοι βρεθήκαμε εκεί,κάναμε καινούργιους φίλους ,τους ανθρώπους της ΦΛΟΓΑΣ κι το ίδιο προτείνουμε σε ΟΛΟΥΣ.

http://www.floga.org.gr/

b2fffff

b9

 

b10

2 σκέψεις για το “Το Greek Eurovision Fan Club-ΙNFE Greece κοντά στα παιδιά του σωματείου ΄ΦΛΟΓΑ΄

  1. ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ ΧΡΗΣΤΟ ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΕΚΕΙ ΚΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΑΥΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

  2. ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ ΧΡΗΣΤΟ ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΕΚΕΙ ΚΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΑΥΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.