ΙNFE Greece: Ολοκληρώθηκε το Be.So 2021 νικήτρια χώρα το Ηνωμένο Βασίλειο

ΙNFE Greece: Ολοκληρώθηκε το Be.So 2021 νικήτρια χώρα το Ηνωμένο Βασίλειο

Ολοκληρώθηκε εχθές ο μουσικός διαγωνισμό Be.So 2021, πραγματοποιείται κάθε χρόνο από τον ΙNFE Greece κατά την περίοδο της Άνοιξης. Το Be.So  υπό κανονικές συνθήκες πραγματοποιείται στην Θεσσαλονίκη, φέτος όμως λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας του ιού COVID-19, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά.

Το διαγωνιστικό μέρος

Στο Be.So 2021 διαγωνίστηκαν συνολικά 19 παίκτες – μέλη του INFE Greece, ο καθένας εκ των οποίων επέλεξε μια χώρα προκειμένου να διαγωνιστεί με ένα τραγούδι στην επίσημη γλώσσα της χώρας επιλογής του. Η χώρα που είχε κερδίσει το Be.So 2020 ήταν η Γαλλία με τους VITAA & SLIMANE και το τραγούδι Ça va ça vient. 

To βραβείο καθορίστηκε από την βαθμολογία των διαγωνιζομένων παικτών καθώς και από μια 12μελή επιτροπή αποτελούμενη από καλλιτέχνες όπως οι Χάρης Κορνάρος, Άντρια Ράστη, Μαρία Καρλάκη, Στράτος Χατζηδάκης, Alexie Dimello, Γιάννης Μωραίτης, Μάνος Τάκος, Νικολέττα Φιλιππάκη, Λούης Γεωργίου, Άλεξ Αγγελούσης και Danny Ντάρλας. Τα διαγωνιζόμενα τραγούδια μπορείτε να τα ακούσετε εδώ.

Νικητήρια χώρα αναδείχθηκε το Ηνωμένο Βασίλειο με την Paloma Faith και το τραγούδι Better Than This. Ο παίκτης ο οποίος διαγωνίστηκε με το Ηνωμένο Βασίλειο ήταν ο Δημήτρης Αγγελόππουλος.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα:

Εκτός από το κύριο βραβείο του Be.So 2021 δόθηκε και το βραβείο κοινού μέσω του οποίου οι αναγνώστες του infegreece.gr ψήφισαν τα αγαπημένα τους από τα διαγωνιζόμενα τραγούδια. Νικητήριο τραγούδι λοιπόν αναδείχθηκε το τραγούδι Τι σου φταίω της Γωγώ Τσαμπά για την Ελλάδα, με νικήτρια παίκτρια να αναδεικνύεται η Νατάσα Σοφιανού. Αναλυτικά τα αποτελέσματα του poll μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας, όλους τους καλλιτέχνες που με μεγάλη τους χαρά δέχτηκαν να ξοδέψουν λίγο από τον χρόνο τους ώστε να ακούσουν και να ψηφίσουν τα αγαπημένα τους τραγούδια, όλους εσάς που με την ψήφο σας καθορίσατε το τελικό αποτέλεσμα αλλά και όσους βοήθησαν για την διοργάνωση! Τα λέγε του χρόνου δια ζώσης στην Θεσσαλονίκη με διοργανώτρια χώρα το Ηνωμένο Βασίλειο.

Εικόνα από: soundarts.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.