Σκόπια και Αρμενία παρουσίασαν τις συμμετοχές τους στη Junior Eurovision 2015

Σκόπια και Αρμενία παρουσίασαν τις συμμετοχές τους στη Junior Eurovision 2015

Μετά την Αυστραλία σειρά είχαν τα Σκόπια και η Αρμενία να παρουσιάσουν τις φετινές τους συμμετοχές στον 13ο Διαγωνισμό της Junior Eurovision 2015. Επιπλέον οι υπεύθυνοι της φετινής διοργάνωσης έδωσαν στη δημοσιότητα το design της σκηνής του διαγωνισμού.

 

Με γυναικείο ντουέτο τα Σκόπια στη Σόφια:

Με δύο 13χρονα κορίτσια θα ταξιδέψουν τα Σκόπια στη γειτονική τους Βουλγαρία για τη φετινή Junior Eurovision. Το κρατικό κανάλι του κρατιδίου, έδωσε χθες στη δημοσιότητα το επίσημο βίντεο της φετινής τους συμμετοχής. Οι Ivana και Magdalena επιλέχθηκαν μετά απο οντισιόν που πραγματοποίησε το MRK στις 6 Σεπτεμβρίου. Το τραγούδι λέγεται Pletenka και γράφηκε από τις ίδιες, αφού η Magdalena συνέθεσε τη μουσική και η Ivana έγραψε τους στίχους.

Τα Σκόπια είναι μία από τις 16 χώρες που συμμετείχαν στην 1η Junior Eurovision το 2003. Έκτοτε συμμετείχαν ανελλιπώς σε όλες τις διοργανώσεις εκτός από δύο φορές (2012, 2014) όπου και απείχαν για οικονομικούς λόγους. Η καλύτερη τους θέση είναι η 5η  που την κατέλαβαν 2 φορές (2007, 2008).

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τη φετινή συμμετοχή τους όπως παρουσιάστηκε στο επίσημο κανάλι της Junior Eurovision στο Youtube:

 

Με τον ΜΙΚΑ και το Love η Αρμενία:

Με τον 12χρονο MIKA (Michael Varosyan) και το τραγούδι Love, αποφάσισε το ARMTV να εκπροσωπηθεί στο φετινό διαγωνισμό. Το κρατικό κανάλι της Αρμενίας επέλεξε για 1η φορά μετά το 2007 με εσωτερική επιλογή τον φετινό εκπρόσωπό του, αφού όλα τα προηγούμενα χρόνια διοργάνωνε εθνικούς τελικούς.

Το τραγούδι είναι ροκ και είναι η 1η φορά που η Αρμενία συμμετέχει με ένα τέτοιο τραγούδι. Ο ΜΙΚΑ πιστεύει ότι το τραγούδι του θα μαγέψει όλη την Ευρώπη και περιμένει πως και πως να το ερμηνεύσει στη σκηνή της Arena Armeec στη Σόφια στις 21 Νοεμβρίου. Το τραγούδι έγραψαν οι Lilit Navasardyan και Avet Barseghyan οι οποίοι δηλώνουν ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα και πιστεύουν ότι ο ΜΙΚΑ θα φέρει μία πάρα πολύ καλή θέση για τη χώρα τους,

Η Αρμενία συμμετέχει από το 2007 στο διαγωνισμό. Κέρδισε το 2010, ενω στις προηγούμενες 8 συμμετοχές της 2 φορές βγήκε δεύτερη και 2 φορές τρίτη! Θεωρείται ίσως η χώρα με τα καλύτερα πλασαρίσματα αφού δεν έχει ποτέ βρεθεί εκτός του τοπ10, με τη χειρότερή της θέση να είναι η 8η!

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τη συμμετοχή της Αρμενία στον επερχόμενο διαγωνισμό της Junior Eurovision:

 

Παρουσίαση του design της σκηνής του φετινού διαγωνισμού:

Κατά τη συνάντηση των αρχηγών των αποστολών χθες στη Σόφια, το κρατικό κανάλι της Βουλγαρίας που διοργανώνει φέτος το διαγωνισμό, παρουσίασε το design της φετινής σκηνής που ομολογουμένως φαίνεται εντυπωσιακό:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.