Το τραγούδι της Γεωργίας για τη Junior Eurovision 2015

Το τραγούδι της Γεωργίας για τη Junior Eurovision 2015

Μετά την Αυστραλία και η Γεωργία δημοσιοποίησε στο Youtube τη φετινή της συμμετοχή στο διαγωνισμό. Το τραγούδι λέγεται Gabede και το ερμηνεύουν οι Elene, Tako, Lizi and Data που απαρτίζουν το συγκρότημα The Virus.

 

Συμπληρώνεται το παζλ των 17 συμμετοχών σιγά-σιγά όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία της 21ης Νοεμβρίου 2015 οπότε και θα διεξαχθεί στη Σόφια της Βουλγαρίας ο φετινός διαγωνισμός τραγουδιού της Junior Eurovision. Έτσι μετά τη συμμετοχή της Αυστραλίας που από χθες το βράδυ έχει κυκλοφορήσει επίσημα στο διαδίκτυο σειρά είχε και η συμμετοχή της Γεωργίας.

Νωρίτερα είχε ανακοινωθεί από τον κρατικό τηλεοπτικό φορέα της Γεωργίας πως οι φετινοί εκπρόσωπο της χώρας στο διαγωνισμό θα είναι το συγκρότημα The Virus, που συστάθηκε ειδικά για το σκοπό αυτό. Το τραγούδι τους ονομάζεται Gabede και ευελπιστούν πως και φέτος θα βρεθούν σε μία καλή θέση.

Η Γεωργία στη Junior Eurovision:

Φέτος θα είναι η 9η συμμετοχή της Καυκάσιας χώρας στη Junior Eurovision από το 2007 όταν και έκανε το ντεμπούτο της. Η Γεωργία θεωρείται από τις πιο πετυχημένες χώρες στο διαγωνισμό αφού στις 8 προηγούμενες συμμετοχές της μετράει 2 νίκες (2008, 2011) και μία 2η θέση (2012). Η μοναδική φορά που η Γεωργία βρέθηκε εκτός της πρώτης δεκάδας ήταν πέρσι στη Μάλτα που κατέλαβε την 11η θέση. Η Γεωργία μαζί με τη Λευκορωσία είναι οι μοναδικές χώρες που στους 12 διαγωνισμούς Junior Eurovision που έχουν διεξαχθεί μέχρι τώρα έχουν κερδίσει 2 φορές!

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε το επίσημο κλιπ της συμμετοχής της Γεωργίας στο φετινό διαγωνισμό Junior Eurovision, που θα διεξαχθεί στις 21 Νοεμβρίου στη Σόφια και στην Arena Armaac:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.