Σερβία: Ακούστε το “Loco Loco” των Hurricane

Σερβία: Ακούστε το “Loco Loco” των Hurricane

Κυκλοφόρησε πριν από λίγο το “Loco Loco”, το τραγούδι με το οποίο οι Hurricane θα εκπροσωπήσουν την Σερβία στην Eurovision 2021. Δημιουργοί του τραγουδιού είναι οι Nemanja Antonić & Darko Dimitrov ενώ τους στίχους του τραγουδιού τους υπογράφει η Sanja Vučić η οποία είναι μέλος του συγκροτήματος.

Λίγα λόγια για τις Hurricane

Οι Hurricane είναι ένα συγκρότημα αποτελούμενο από 3 κοπέλες, τις Sanja VučićIvana NikolićKsenija Knežević. Η Sanja Vučić όπως αναφέραμε νωρίτερα εκπροσώπησε την Σερβία στην Eurovision 2016 με το τραγούδι Goodbye (Shelter), με το οποίο κατέλαβε την 18η θέση. Η Ksenija Knežević είναι η κόρη του Knez ο οποίος εκπροσώπησε το Μαυροβούνιο στην Eurovision 2015 με το τραγούδι Adio, η ίδια μάλιστα τον συνόδευε στα φωνητικά. Το συγκρότημα σχηματίστηκε το 2017 και το 2020 κέρδισε τον εθνικό τελικό της Σερβίας για την Eurovision 2020. Μετά την ακύρωση της περσινής Eurovision η Σερβική τηλεόραση ανανέωση την εμπιστοσύνη της στο συγκρότημα για την Eurovision 2021.

Μία σκέψη στο “Σερβία: Ακούστε το “Loco Loco” των Hurricane

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.