Σουηδία: Τι δείχνουν τα στοιχήματα μια μέρα πριν τον ημιτελικό της δεύτερης ευκαιρίας;

Σουηδία: Τι δείχνουν τα στοιχήματα μια μέρα πριν τον ημιτελικό της δεύτερης ευκαιρίας;

Η εθνική επιλογή ανάδειξης εκπροσώπου της Σουηδίας για την Eurovision 2021, Melodifestivalen, φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της. Έπειτα από τους 4 ημιτελικούς που παρακολουθήσαμε τις προηγούμενες εβδομάδες, και εκτός από τους 8 πρώτους φιναλίστ του διαγωνισμού που προκρίθηκαν μέσω αυτών, το κοινό με την ψήφο του έδωσε σε ακόμα 8 καλλιτέχνες την δυνατότητα να διαγωνιστούν στον ημιτελικό της δεύτερης ευκαιρίας το ερχόμενο Σάββατο, έτσι ώστε να καταφέρουν να βρεθούν στον τελικό του σόου.

Οι 8 υποψήφιοι της δεύτερης ευκαιρίας, έχουν χωριστεί σε 4 duels. Από την κάθε μονομαχία, η συμμετοχή που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους του κοινού, θα προκριθεί στον τελικό. Τι δείχνουν όμως τα στοιχήματα λίγες μέρες πριν; Ποιο είναι το φαβορί του κάθε duel;

1.Alvaro EstrellaBaila, Baila! vs. LillasysterPretender

2. Frida Green, The silence vs. Paul ReyThe missing piece

3. Eva Rydberg & Ewa RoosRena rama ding dong vs. Clara Klingenström, Behöver inte dig idag

4. Klara HammarströmBeat of broken hearts vs. Efraim LeoBest of me

Την μεγαλύτερη διαφορά ανάμεσα στους μονομάχους τις παρατηρούμε στο δεύτερο duel όπου ο Paul Rey (65%) φαίνεται να είναι ο μόνος σίγουρος φιναλίστ, όχι μόνο απέναντι στη Frida Green (35%), αλλά και σχετικά με όλους τους υποψήφιους της δεύτερης ευκαιρίας, αφού όλοι βρίσκονται οριακά κοντά με το ταίρι τους. Πιο αναλυτικά, στο πρώτο duel ο Alvaro Estrella (53%) είναι επικρατέστερος για πρόκριση, με το ταίρι του, τους Lillasyster να βρίσκονται μια ανάσα πίσω του με 47% πιθανότητες. Στο τρίτο duel προπορεύεται Clara Klingenström με 59% πιθανότητες, ενάντια στις Eva Rydberg & Ewa Roos (41%). Τέλος, στο τέταρτο duel ο Efraim Leo (56%) φαίνεται πιθανός νικητής απέναντι στη Klara Hammarström (44%).

Θα επαληθευτούν άραγε οι προβλέψεις ή θα υπάρξουν ανατροπές;

Πηγή: eurovisionworld

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.