Σερβία: Με το “Loco Loco” στο Ρότερνταμ οι Hurricare

Σερβία: Με το “Loco Loco” στο Ρότερνταμ οι Hurricare

H δημόσια τηλεόραση της Σερβίας δημοσίευσε μια εικόνα που αποκαλύπτει τον τίτλο του τραγουδιού με το οποίο οι Hurricane θα εκπροσωπήσουν την Σερβία στην Eurovision 2021. Ο τίτλος του εν λόγω τραγουδιού είναι Loco Loco.

Οι δημιουργοί του τραγουδιού

Νωρίτερα είναι γίνει γνωστοί οι δημιουργοί της Σερβικής συμμετοχής, πρόκειται για τους Nemanja Antonić και Darko Dimitrov οι οποίοι υπογράφουν την σύνθεση του τραγουδιού ενώ στιχουργός θα είναι η Sanja Vučić, μέλος του συγκροτήματος και πρώην εκπρόσωπος της Σερβίας στην Eurovision 2016.

O Nemanja Antonić ήταν ο δημιουργός της περσινής συμμετοχής των Hurricane με τίτλο Hasta La Vista με το οποίο κέρδισαν στην Σερβική εθνική επιλογή Beovizija 2020 για την περσινή Eurovision που ακυρώθηκε εξαιτίας της πανδημίας.

O Darko Dimitrov κατάγεται από την Βόρεια Μακεδονία και είναι ένας αρκετά πετυχημένος μουσικός παραγωγός στην περιοχή των Βαλκανίων. Έχει συνθέσει συνολικά 10 συμμετοχές για την Eurovision, τόσο για την χώρα του όσο και για την Αλβανία και την Σερβία. Καλύτερο του αποτέλεσμα το Proud της Tamara Todevska με το οποίο η Βόρεια Μακεδονία κατέλαβε την 7η θέση.

Λίγα λόγια για τις Hurricane

Οι Hurricane είναι ένα συγκρότημα αποτελούμενο από 3 κοπέλες, τις Sanja Vučić, Ivana Nikolić, Ksenija Knežević. Η Sanja Vučić όπως αναφέραμε νωρίτερα εκπροσώπησε την Σερβία στην Eurovision 2016 με το τραγούδι Goodbye (Shelter), με το οποίο κατέλαβε την 18η θέση. Η Ksenija Knežević είναι η κόρη του Knez ο οποίος εκπροσώπησε το Μαυροβούνιο στην Eurovision 2015 με το τραγούδι Adio, η ίδια μάλιστα τον συνόδευε στα φωνητικά. Το συγκρότημα σχηματίστηκε το 2017 και το 2020 κέρδισε τον εθνικό τελικό της Σερβίας για την Eurovision 2020. Μετά την ακύρωση της περσινής Eurovision η Σερβική τηλεόραση ανανέωση την εμπιστοσύνη της στο συγκρότημα για την Eurovision 2021.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.