Σερβία: Με τις Hurricane στην Eurovision 2021

Σερβία: Με τις Hurricane στην Eurovision 2021

Επιβεβαιώθηκε σήμερα η συμμετοχή του γυναικείου συγκροτήματος Hurricane στην Eurovision 2021 για την Σερβία. Με αυτόν τον τρόπο, η Σερβία έγινε η 21η χώρα που ανανέωσε την εμπιστοσύνη της στις εκπροσώπους της στην Eurovision 2020 η οποία ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του ιού COVID-19.

Η επιστροφή των Hurricane στην Eurovision φημολογούταν εδώ και καιρό. Την είσηση όμως την επιβεβαίωσε ο επικεφαλής του τμήματος ψυχαγωγίας της Σερβικής τηλεόρασης RTS, Olivera Kovačević με δηλώσεις του στα τοπικά media. Ακόμη δεν έγινε γνωστή η μέθοδος με την οποία θα επιλέξουν το τραγούδι τους οι Hurricane. Συγκεκριμένα o Olivera Kovačević δήλωσε τα εξής:

Οι Hurricane θα εκπροσωπήσουν τη Σερβία το επόμενο έτος εάν η Eurovision πραγματοποιηθεί όπως ανακοινώθηκε. Το τραγούδι με το οποίο θα εκτελέσουν θα επιλεγεί ξεχωριστά. Δεν θα συμμετέχουν με το φετινό τραγούδι, αλλά θα επιλέξουμε ξεχωριστά το τραγούδι με το οποίο θα παρουσιαστούν στην Eurovision.

Ποιες είναι οι Hurricane;

Οι Hurricane είναι ένα γυναικείο pop συγκρότημα που αποτελείται από 3 κοπέλες, τις Sanja Vučić, Ivana Nikolić και Ksenija Knežević. H Sanja Vučić εκπροσώπησε την Σερβία στην Eurovision 2016 με το τραγούδι Goodbye, καταλαμβάνοντας της 18η θέση, ενώ η Ksenija Knežević είναι κόρη του Knez, πρώην εκπροσώπου του Μαυροβουνίου το 2015, ο οποίος με το τραγούδι Adio πήρε την 13η θέση. Οι 3 κοπέλες είναι συγκρότημα από το 2017 και κέρδισαν τον εθνικό τελικό της Σερβίας για την φετινή Eurovision,  Beovizija 2020 με το τραγούδι Hasta La Vista.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.