Ρουμανία: Αποσύρθηκε ο ΜΙΗΑΙ από το Selecția Națională 2019

Ρουμανία: Αποσύρθηκε ο ΜΙΗΑΙ από το Selecția Națională 2019

Μετά από την απόφαση του κρατικού καναλιού, TVR, να επιλέξει δύο ακόμα συμμετοχές ως wildcards στον εθνικό τελικό της χώρας Selecția Națională, ο M I H A I ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τον εθνικό τελικό. Το τραγούδι με το οποίο θα συμμετείχε στον ημιτελικό του διαγωνισμού είχε τον τίτλο “Baya”

Ο ίδιος θέλοντας να εκφράσει την αιτία αυτής του της απόφασης δηλώνει:

” Δεν έχω πια καμία εμπιστοσύνη στην αντικειμενικότητα των διοργανωτών του Eurovision Romania”

O M I H A I ανακοίνωσε την απόφαση του μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό, εκφράζοντας την έλλειψη εμπιστοσύνης του στους διοργανωτές του Selecția Națională.

O Mihai Traistariu ήταν ο εκπρόσωπος της Ρουμανίας στην Eurovision 2006 που διεξήχθη στην Αθήνα με το τραγούδι Tornero με το οποίο κατέλαβε την 4η θέση και το οποίο έγινε μεγάλη επιτυχία στην χώρα μας και διασκευάστηκε από την Τάμτα στα Ελληνικά σε ντουέτο με τον ίδιο.

Μετά τον αποκλεισμό του M Ι Η Α Ι  πλέον απομένουν 24 συμμετοχές στην  Selecția Națională 2019 οι οποίες θα χωριστούν σε 2 ημιτελικούς. Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν 20 και 27 Ιανουαρίου με τον τελικό να διεξάγεται στις 17 Φεβρουαρίου όπως σας ενημερώσαμε εδώ. Στην παρακάτω λίστα μπορείτε να ακούσετε τα υποψήφια τραγούδια της Ρουμανίας.

Μία σκέψη στο “Ρουμανία: Αποσύρθηκε ο ΜΙΗΑΙ από το Selecția Națională 2019

  1. Κάθε τρεις και λιγο τα ιδια κανει. Εκκεντρικός χωρις λογο (απαιτούσε το όνομα του να γράφεται παντα με κεφαλαία και με κενό αναμεσα στο καθε γράμμα, εχεις δηλαδη) και ατελείωτη γκρίνια. Αν δεν του αρεσουν οι διαδικασίες να κάτσει σπίτι του, εχει κουράσει απίστευτα τους Ρουμανους αυτη η συμπεριφορά. Και να πω οτι έστελνε αξιόλογα τραγούδια..αλλα ουτε καν. Πήγε με το tornero καποτε που ηταν τιμιο και έκτοτε θεωρεί οτι όλος ο κόσμος του χρωστάει αιώνια ευγνωμοσύνη σε αυτον τον μέγιστο καλλιτέχνη..δεν παμε καλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.