Ουγγαρία 2017: Στις 18 Φεβρουαρίου ο μεγάλος τελικός του A Dal

Ουγγαρία  2017: Στις 18 Φεβρουαρίου ο μεγάλος τελικός του A Dal

Οι υπεύθυνοι της Ουγγρικής τηλεόρασης MTVA, ανακοίνωσαν ότι ο μεγάλος τελικός του Α Dal, δηλαδή του μουσικού διαγωνισμού από όπου επιλέγεται κάθε χρόνο η συμμετοχή της Ουγγαρίας για την Eurovision, θα διεξαχθεί στις 18 Φεβρουαρίου του 2017.

Οι διαγωνιζόμενοι του A Dal, καθώς και τα τραγούδια τους, θα ανακοινωθούν στις 8 Δεκεμβρίου σε μια συνέντευξη τύπου από τους παρουσιαστές του show Csilla Tatár και Levente Harsányi, την ίδια μέρα θα ανακοινωθούν και οι κριτές του Show. Λεπτομέρειες για τις ημερομηνίες και τον τρόπο διεξαγωγής των ημιτελικών δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, πάντως από το 2013 και έπειτα στο A Dal διεξάγονται 3 προκριματικοί γύροι, 2 ημιτελικοί και ο μεγάλος τελικός.

Το A dal λειτουργεί ως η εθνική προεπιλογή της Ουγγαρίας για την Eurovision από το 2012, και από τότε η Ουγγαρία προκρίνεται πάντα στον τελικό (η τελευταία φορά που δεν προκρίθηκε ήταν το 2009). Βασικό χαρακτηριστικό του A Dal, είναι ότι δεν επιτρέπεται η συμμετοχή σε ερασιτέχνες τραγουδιστές, παρά μόνο σε έμπειρους καλλιτέχνες (δηλαδή είτε σε επαγγελματίες ή σε τραγουδιστές που εμφανίστηκαν σε τηλεοπτικά shows).

H Ουγγαρία στην πρώτη της συμμετοχή στην Eurovision πήρε και την καλύτερη της θέση, την 4η με την Friderika και το Kinek mondjam el vétkeimet. Στην φετινή διοργάνωση στην Στοκχόλμη η Ουγγαρία κατέλαβε την 19η θέση με τον Freddie και το “Pioneer”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.