Ρωσία: Έτοιμες για άλλη μία συμμετοχή στη Eurovision οι αδερφές Tolmachevy

Ρωσία: Έτοιμες για άλλη μία συμμετοχή στη Eurovision οι αδερφές Tolmachevy

Οι δίδυμες αδερφές Tolmachevy έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους να επιστρέψουν στην Eurovision και πάλι. Αυτό το comeback τους θα σηματοδοτήσει την τρίτη συμμετοχή των διδύμων ως διαγωνιζόμενες σε Eurovision event, για την Ρωσία

Μία ακόμα ευκαιρία ζητούν οι αδερφές Tolmachevy

Οι  Tolmachevy έγιναν γνωστές στο ευρύ κοινό ως εκπρόσωποι της Ρωσίας στη Junior Eurovision το 2006 όπου με το τραγούδι Vesenny Jazz έφεραν στη χώρα τους τη μοναδική νίκη μέχρι στιγμής. Το 2014, εκπροσώπησαν την Ρωσία και στην κανονική Eurovision στην Κοπεγχάγη με το τραγούδι Shine, που συνέθεσε μάλιστα ο δικός μας Δημήτρης Κοντόπουλος. Χαρακτηριστικό από αυτή τη συμμετοχή ήταν το γιουχάισμα του κοινού, καθώς πρόσφατη ήταν η έναρξη των εχθροπραξιών στην Ουκρανία. Ωστόσο κατάφεραν με 89 βαθμούς και να τερματίσουν στην 7η θέση.

Όπως διαβάζουμε στο EuroVisionary σε μια συνέντευξη τους στο ρωσικό Πρακτορείο Ειδήσεων TASS, ανακοίνωσαν την επιθυμία τους να εκπροσωπήσουν και πάλι την χώρα τους στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision αλλά το 2018. Στην ερώτηση που τους έγινε για το αν είναι υπερβολικό το να πάνε και για τρίτη φορά στον διαγωνισμό τα κορίτσια απάντησαν ως εξής:

Ναι αλλά ο Θεός αγαπά μια τριάδα” (* Ρωσική έκφραση όταν κάποιος ελπίζει ότι θα είναι η τρίτη φορά τυχερός). Θέλουμε πραγματικά να συμμετάσχουμε στην Eurovision και πάλι και αυτή την φορά να επιστρέψουμε στην Ρωσία με μια νίκη.

Ο Philipp Kirkorov λέει ναι

Ο παραγωγούς τους Philipp Kirkorov εγκρίνει τα σχέδιά τους και όπως δήλωσαν τους έχει υποσχεθεί ήδη μία συμμετοχή στην Eurovision του 2018, ώστε να βελτιώσουν το αποτέλεσμα που είχαν το 2014.

Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, άγνωστο παραμένει ακόμα αν η Ρωσία θα επιλέξει τον εκπρόσωπό της για 5η συνεχόμενη χρονιά με εσωτερική επιλογή. Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι η δημόσια τηλεόραση της χώρας, δήλωσε συμμετοχή μόνο στην EBU, χωρίς να ενημερώσει καν το NTU της Ουκρανίας, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το ψυχροπολεμικό κλίμα μεταξύ των δύο χωρών.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τις αδερφές Tolmachevy να ερμηνεύουν τη συμμετοχή τους Shine στη Eurovision 2014. Η σκηνική εμφάνιση και αυτή της ρωσικής συμμετοχής είχε επιμεληθεί από το Φωκά Ευαγγελινό:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.