Νορβηγία: Τι δείχνουν τα στοιχήματα μια μέρα πριν από τον τελικό του “MGP 2021”;

Νορβηγία: Τι δείχνουν τα στοιχήματα μια μέρα πριν από τον τελικό του “MGP 2021”;

Αύριο βράδυ θα πραγματοποιηθεί ο τελικός της εθνικής επιλογής της Νορβηγίας για την Eurovision 2021, MGP. Από αυτόν τον τελικό, θα προκύψει η συμμετοχή της χώρας στον διαγωνισμό. Τι δείχνουν όμως τα στοιχήματα μία μέρα πριν; Ποιο είναι το φαβορί για την νίκη; Παρακάτω μπορείτε να δείτε πως διαμορφώνεται η κατάταξη μέχρι τώρα:

Στην πρώτη θέση, με παραπάνω από διπλάσιες πιθανότητες από τον δεύτερο TIX (18%), βρίσκονται οι εκπρόσωποι της χώρας το 2019 KEiiNO (46%). Να θυμίσουμε πως και οι 2 υποψήφιοι δεν διαγωνίστηκαν σε κάποιο ημιτελικό της διαδικασίας, αφού ήταν ανάμεσα στους 6 που είχε προεπιλέξει η κριτική επιτροπή για τον τελικό. Στην τρίτη θέση με 6% συναντάμε τρεις συμμετέχοντες, την IMERIKA, τον Rein Alexander και την Raylee. Έπονται οι Blåsemafian feat. Hazel (5%) και ο Jorn (4%), ενώ στην τελευταία θέση με 1% βρίσκουμε την Kaja Rode και τους Stavangerkameratene, που επίσης ήταν επιλογές της κριτικής επιτροπής.

Θα επαληθευτούν άραγε οι προβλέψεις ή θα υπάρξει ανατροπή;

Πηγή: eurovisionworld

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.