Νορβηγία: Τι δείχνουν τα στοιχήματα μια μέρα πριν από τον 3ο ημιτελικό του “MGP 2021”;

Νορβηγία: Τι δείχνουν τα στοιχήματα μια μέρα πριν από τον 3ο ημιτελικό του “MGP 2021”;

Αύριο βράδυ θα πραγματοποιηθεί το τρίτο σόου της εθνικής επιλογής της Νορβηγίας για την Eurovision 2021, MGP. Από αυτόν τον τρίτο ημιτελικό, θα προκύψει μια συμμετοχή η οποία θα λάβει μέρος στον τελικό του διαγωνισμού. Τι δείχνουν όμως τα στοιχήματα μία μέρα πριν; Ποιο είναι το φαβορί για την πρόκριση; Παρακάτω μπορείτε να δείτε πως διαμορφώνεται η κατάταξη μέχρι τώρα:

Στον παραπάνω πίνακα, παρατηρούμε ότι στην πρώτη θέση βρίσκεται η Emmy (43%), με αρκετά μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο Ole Hartz (26%), ο οποίος δεν απέχει πολύ από τον τρίτο Big Daddy Karsten (19%). Στην τελευταία θέση, με 11% πιθανότητα νίκης, βρίσκουμε την Dinaye.

Να θυμίσουμε ότι στον τρίτο ημιτελικό, όπως και σε κάθε ημιτελικό του MGP 2021, θα παρακολουθήσουμε να διαγωνίζονται οι 4 καλλιτέχνες σε Duels. Οι δύο με τις περισσότερες ψήφους του κοινού, θα “μονομαχήσουν” στο Gold Duel, με τον νικητή να προκρίνεται στον τελικό.

Θα επαληθευτούν άραγε οι προβλέψεις ή θα υπάρξει ανατροπή;

Πηγή: eurovisionworld

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.