Νορβηγία: Τι δείχνουν τα στοιχήματα μια μέρα πριν από τον 2ο ημιτελικό του “MGP 2021”;

Νορβηγία: Τι δείχνουν τα στοιχήματα μια μέρα πριν από τον 2ο ημιτελικό του “MGP 2021”;

Αύριο βράδυ θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο σόου της εθνικής επιλογής της Νορβηγίας για την Eurovision 2021, MGP. Από αυτόν τον δεύτερο ημιτελικό, θα προκύψει μια συμμετοχή η οποία θα λάβει μέρος στον τελικό του διαγωνισμού. Τι δείχνουν όμως τα στοιχήματα μία μέρα πριν; Ποιο είναι το φαβορί για την πρόκριση; Παρακάτω μπορείτε να δείτε πως διαμορφώνεται η κατάταξη μέχρι τώρα:

Στον παραπάνω πίνακα, παρατηρούμε ότι αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό είναι η Raylee (59%), με τεράστια διαφορά από την δεύτερη Maria Solheim (18%), η οποία βρίσκεται πάρα πολύ κοντά με τον τρίτο Daniel Owen (13%). Στην τελευταία θέση, με 10% πιθανότητα νίκης, βρίσκουμε τον εκπρόσωπο της χώρας το 1980 και 1986, Ketil Stokkan.

Να θυμίσουμε ότι στον δεύτερο ημιτελικό, όπως και σε κάθε ημιτελικό του MGP 2021, θα παρακολουθήσουμε να διαγωνίζονται 4 καλλιτέχνες σε Duels. Οι δύο με τις περισσότερες ψήφους του κοινού, θα “μονομαχήσουν” στο Gold Duel, με τον νικητή να προκρίνεται στον τελικό.

Θα επαληθευτούν άραγε οι προβλέψεις ή θα υπάρξει ανατροπή;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.