Νορβηγία: Κυκλοφόρησε το τραγούδι της φιναλίστ Tone Damli, “Hurts Sometimes”

Νορβηγία: Κυκλοφόρησε το τραγούδι της φιναλίστ Tone Damli, “Hurts Sometimes”

Κυκλοφόρησε το τραγούδι της φιναλίστ που βρίσκεται απευθείας στον τελικό της εθνικής επιλογής της Νορβηγίας για την Eurovision 2020, Melodi Grand PrixTone Damli (Hurts Sometimes).

Λίγο πριν το σόου του Σαββάτου, όπως και τις τέσσερις προηγούμενες εβδομάδες, δημοσιεύτηκε το τραγούδι που θα παρουσιαστεί ζωντανά στον αυριανό πέμπτο ημιτελικό (Βόρεια Νορβηγία) της επιλογής , χωρίς όμως να διαγωνιστεί. Σειρά για την Tone Damli με το τραγούδι “Hurts Sometimes”.

Η Tone Damli είχε λάβει μέρος στον εθνικό τελικό της Νορβηγίας το 2009 με το τραγούδι Butterflies τερματίζοντας δεύτερη, πίσω από τον νικητή της Eurovision εκείνης της χρονιάς Alexander Rybak. Επίσης, έχει συμμετάσχει και στο Melodifestivalen το 2013 μαζί με τον Erik Segerstedt, φτάνοντας μέχρι τον ημιτελικό της δεύτερης ευκαιρίας.

Μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από επαγγελματίες, έχει προ-επιλέξει τις 5 από τις 10 συμμετοχές του τελικού, ενώ οι υπόλοιπες θέσεις θα συμπληρωθούν με τους νικητές των 5 ημιτελικών που θα προηγηθούν. Ο κάθε ημιτελικός αντιστοιχεί σε μια διοικητική περιφέρεια της Νορβηγίας (Βόρεια, Κεντρική, Δυτική, Ανατολική και Νότια Νορβηγία), ενώ κάθε φορά θα βλέπουμε να διαγωνίζονται 4 καλλιτέχνες χωρισμένοι σε Duels. Στο τέλος της βραδιάς, το κοινό με την ψήφο του θα είναι αυτό που θα επιλέγει την συμμετοχή που θα προκριθεί στον τελικό. Την 1η Φεβρουάριου, παρακολουθήσαμε τον 4ο ημιτελικό, ενώ μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου που θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός, θα έχουν διεξαχθεί και οι 5.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.