Νορβηγία: Κυκλοφόρησε το “Take my time”, το πρώτο τραγούδι του Melodi Grand Prix

Νορβηγία: Κυκλοφόρησε το “Take my time”, το πρώτο τραγούδι του Melodi Grand Prix

Κυκλοφόρησε χθες το πρώτο τραγούδι που θα συμμετάσχει απευθείας στον τελικό του Melodi Grand Prix 2020, την διαδικασία εθνικής επιλογής της Νορβηγίας για την Eurovision.

Ο τίτλος του τραγουδιού είναι Take my time και ο καλλιτέχνης που το ερμηνεύει είναι ο Sondrey (Sondre Mulongo Nystrøm) , ένας R&B καλλιτέχνης ο οποίος έχει καταγωγή από την Κένυα και ξεκίνησε την καριέρα του ως δρομέας στα 100 και 200 μέτρα. Ο Sondrey ξεκίνησε την ενασχόληση του με την μουσική μετά την συμμετοχή του στο talent show Stjernekamp την χρονιά που μας πέρασε.

Ο Sondrey θα ερμηνεύσει στο τραγούδι του στον Α’ ημιτελικό του Melodi Grand Prix 2020 που θα διεξαχθεί αύριο στις 11 Ιανουαρίου. Επειδή όμως η θέση του στον  Νορβηγικό τελικό είναι εξασφαλισμένη, η παρουσία του στον Α’Ημιτελικό δεν θα έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα, αλλά σαν σκοπό έχει το κοινό να γνωρίσει την συμμετοχή του. Θυμίζουμε ότι στο  Α’ ημιτελικό θα συμμετάσχουν συνολικά 4 καλλιτέχνες και ο νικητής της βραδιάς θα προκριθεί στον μεγάλο τελικό.

  1.  Kim Rysstad – “Rainbow
  2. Raylee – “Wild
  3. Geirmund – “Come Alive
  4. Lisa Børud – “Talking About Us

Οι υπόλοιποι 4 καλλιτέχνες που προκρίθηκαν απεθείας στον μεγάλο τελικό είναι οι παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε λεπτομέριες για τον Νορβηγικό τελικό στο προηγούμενο άρθρο μας.

  1. Didrik & Emil – “Out of Air” (η παρουσίαση του τραγουδιού θα γίνει στον 2ο ημιτελικό)
  2. Ulrikke Brandstorp – “Attention” (η παρουσίαση του τραγουδιού θα γίνει στον 4ο ημιτελικό)
  3. Akuvi – “Som du er” (η παρουσίαση του τραγουδιού θα γίνει στον 3ο ημιτελικό)
  4. Tone Damli – “Hurts Sometimes” (η παρουσίαση του τραγουδιού θα γίνει στον 5ο ημιτελικό)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.